Izola – parkiranje
Hotla ti je povedat da nikar ne sprašuj tega tukaj gor ker te bodo zdej napadle nekulturne primorke ki sovražijo turiste in še posebaj Ljubljančane
Drugače pa…mi smo bli včeraj dol in je blo folka ogromno,za parkirat ni blo nikjer,toplote pa prov nobene…je blo pri nas veliko toplejše tako da jaz pred 1 majem ne grem več na obalo.
No, bom še jaz napisala. Danes smo mi imeli res najmanj celzijevih stopinj, a vreme je bilo čez dan krasno. Sončno, z malo meglice in do 16h kar toplo, da skoraj nisem potrebovala bunde.
Če pa te zanima (za drugič), lahko v Izoli parkiraš na parkirišču pri ladjedelnici. (parkirišče je brezplačno), se sprehodiš do doma Dva topola, nadaljuješ do plaže pri svetilniku, čez center greš do marine in Simonovega zaliva, po plaži do Belvederja… pa imaš super izletek.
Jap, Lipica je super ideja. Hvala. Za drugič, si bom zapisala. Ko pride tak dan kot danes, bi rada šla na izlet s hčerko, vendar takrat nimam ideje, in potem greva po 500ič na Rožnik, v Tivoli, Mostec, PST in/ ali Golovec. Tako da sta Izola in Lipica od danes na seznamu za kakšno drugo priliko. Še zbiram ideje.
Danes sva se potem odpravili na Rakitno, sicer samo pol ure od LJ. Hodili in kolesarili dve uri po neki krožni poti. Veliko ljudi ob jezeru, po sprehajalnih poteh le malo. Super je bilo.
Lucija
Forum je zaprt za komentiranje.