Najdi forum

izleti s Paga

Tisti, ki ste že bili na Pagu in ste se udeležili kakšnega izleta oz. ste si ga organizirali sami: ali je bil kakšen tak, za katerega ste si rekli – to bomo pa naslednjič zagotovo ponovili!
?

Ja, bil je res izlet, ko smo si celo 2X rekli, da bomo to ponovili!

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

In, BMW – poleg Zrć – kaj je bil to zaen izlet?

Do tam kjer vozi trajekt, tam je dober ribiški teren….
Drugače pa na Pagu res ni nekaj za dol padat, če imate pa čoln je pa druga zadeva.
Aja, v Zrćah pa sploh nisem še bil, slišal sem pa glasno glasbo od tam in vinjeno mladino sem opazil skozi okno avtomobila. Strahota, če bi šel tja, me vaški župnik izobči…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Odvisno kakšne izlete imaš v mislih …
Mi smo šli v mesto Pag, pa raziskat nekaj plaž, lahko se zapeljete do Zadra in si ga ogledate.
Drugače pa organizirajo izlete z ladjicami do Lošinja, Raba, pa še kam. Mi nismo šli. Aja, če vam vožnja ni odveč, se splača iti tudi v NP Krka – a je malo dlje, pa izlet z ladjo na Kornate – zelo lepo.

Tudi jaz še nisem bila v Zrćah iz istega razloga! Že samo če pomislim na ta kraj, zafarbam 🙂
V mislih sem imela organizirane izlete z otoka na drug otok, kakšni posebni dogodki,…

Ej, na Pag greš, kakšni zanimivi izleti itn itn

na Pagu pa res ni kaj posebnega za videt. Tja se gre kopat in sončit, oziroma žurat, če misliš na Zrće.

Mi smo malo raziskovali, pa kaj posebnega res ni, no, spomnim se enih staaaaarih oljk, pa enega lepega novega gostišča, mesto Pag, pa se menda konča.

Sicer pa smo bili tudi na plaži Zrče, res ne vem, kaj je tam čez dan groznega, prav prijetna plaža z lepimi kamenčki in otroškim igriščem, pa čista voda.

Hoj, letos smo bili prvič na Pagu, bilo mi je fantastično, ponovili bomo še kopanje v Zrčah, izlet v Novaljo, kamp Šimuni ful lep, nismo se šli kopat na številne plaže, ki so baje ful lepe, ker je zmankalo časa…in drugo leto se ponovno vrnemo na PAG.

tega jih je strah
http://www.youtube.com/watch?v=LC6BVzFvpzA&feature=related
starega se res ustrašiš, če ga vidiš na plaži

plaže so pa res krasne tam…. če ti je sam pesek in kamen brez ene sence blazno všeč…

Do Zadra imate iz Novalje ene 40 – 50 min z avtom čez most. Si ogledate mesto. Lahko pa greste od tam s trajektom na Ugljan. Vozi ene 15 min.

kot je že zebrica rekla: zadar, lahko podaljšate na ugljan.

potem pa: Starigrad/Paklenica, upam, da mi ni treba naštevat, kaj je tam za videt, enako za Nin. Zanimiv je pogled s starega mostu na Maslenici. Posedarje – odlična pršutarna, Novigrad (dalmatinski, ne istrski) – luštno mestece v še bolj luštnem zalivu (http://hr.wikipedia.org/wiki/Novigradsko_more). Preliv med Karinskim (http://hr.wikipedia.org/wiki/Karinsko_more) in Novigradskim morjem (Novsko ždrilo) – dobre gostilne, možnost kopanja. Karin – frančiščanski samostan in plaža. Kanjon Zrmanje – lahko se gre s čolnom. Lahko nadaljujete čez Obrovac, pa greste pogledat izvir Krupe. Lahko obiščete, je res malo dlje, ampak se splača, Nacionalni park Krka (če ste že tam, podaljšajte do Skradina).

ja, in kaj naj potem na Ugljanu delajo? Meni je Ugljan super, ampak ravno zato ker je neturističen. Znamenitosti? Ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close