Izlet za vikend
Kar nekaj tem sem že zasledil z tem naslovom a še vseeno nisem našel nekaj smiselnega za mene… mogoče preveč kompliciram a vseeno me še zanima kakšno mnenje več
Torej za vikend imam namen nekam, da se pobegne… lahko je bodisi avstrija – madžarska, italija a kam višje ne.. itd.itd….
V upoštev pride predvsem bolj mirni kraji, da imaš možnost izvajati sprehode v naravo in nikakor ne mislim bivati še za vikend v kakšnem mestu 🙂
Prosim za kakšen nasvet vendar izpustite balkansko območje, sicer si močno želim v kakšno srbijo ali bosno itd…ampak kolikor sem gledal je za celoten balkan napovedano slabo vreme… Jaz pa štartam v petek in sem do nedelje na oddihu..
Hvala že v naprej vsakomur za pomoč
Midva ravno iz Portoroza. Bila sva v hotelu Histrion. Bila sva zgodnja, ob 8 uri zjutraj ze na recepciji in brez zapletov dobila sobo, s pogledom na morje. Pol sprehod do Pirana, mimo Fiese, do Strunjana… Naslednji dan sva si izsposodila kolesa v Portorozu in ves dan kolesarila po slovenski obali. Vse je blizu in lepo. Prideva spet, zagotovo!!! Priporocam.
Forum je zaprt za komentiranje.