IZLET V SARAJEVO V LASTNI REŽIJI -KAK NASVET, IZKUŠNJE?
Bila z možem konec oktobra, v Sarajevu in Mostarju. Ne vem, zakaj naj bi naju okradli? Spala sva v Banana city hotelu, nič posebnega, je pa čisto in poceni. Hrana povsod dobra, cene nižje kot pri nas. Greva vedno povsod v lastni režiji, še nikjer nisva imela slabih izkušenj. Tudi Bosno in prebivalce lahko samo pohvalim.
Oj,
super je! Spali v pensionu Harmony, 4 zvezdice, prijazno osebje, slasten zajtrk, avto je na varnem parkirišču pred hišo. Okrog se lahko voziš tudi s taksijem, pol cenejši, kakor v Sloveniji. Ogledaš si mestne znamenitosti, ki jih je kar nekaj, pa Mostar. Ljudje zelo prijazni, hrana slastna in poceni. Še bi šla!
Mi smo tudi bili pred kakimi dvemi leti. V lastni režiji, poleti. Spali smo v nekem penzionu v Sarajevu, čisto blizu baščaršije. Ni bilo ravno poceni, preveč drago pa tudi ne … zelo prijazni, z garažo. V Mostarju smo ravno tako bili v penzionu, na ograjenem dvorišču je bilo parkirišče, 2 minuti peš do mesta. Enako prijazni, oboje brez pripomb.
Lp,T.
ja ! tebe so že okradli , a ne ?[/quote]
ne, smo pa gledali, kako so vlamljali v slovenski avto. Mi smo bili pa z organiziranim prevozom, naš avtobus je čuval šofer. Če njega ne bi bilo, tudi koles na avtobusu ne bi več našli. Iz slovenskega avtomobila so ukradli prenosnik-razbili šipo in vzeli, kar so rabili,.
Any other questions maybe?
ja ! tebe so že okradli , a ne ?[/quote]
ne, smo pa gledali, kako so vlamljali v slovenski avto. Mi smo bili pa z organiziranim prevozom, naš avtobus je čuval šofer. Če njega ne bi bilo, tudi koles na avtobusu ne bi več našli. Iz slovenskega avtomobila so ukradli prenosnik-razbili šipo in vzeli, kar so rabili,.
Any other questions maybe?[/quote]
Vi ste to mirno gledali ?!!
In vsak ki ima malo soli v glavi ve kam se pospravi prenosnik.
Forum je zaprt za komentiranje.