Najdi forum

Izlet v Munchen

Pozdravljeni.
Naslednji teden gremo tri punce na 3-dnevni izlet v Munchen pa bi prosile za nasvete, informacije glede tega kje kaj pogledati, kje jesti, česa ne smemo izpustiti kar se ogledov tiče, pač tiste, ki ste gor že bili ali poznate mesto.
Hvala.

Kar dosti najdeš tukaj,..
http://www.nina-potuje.com/popotniski-vodnik-munchen-izlet/

Izogibajte se predelov okoli železniške postaje………..punce.

obvezno v tehniški muzej, je zanimiv za slehrnega obiskovalca.

namesto vas bi se zelo pazila, Muenchen je do konca zafilan z migranti!!!

Tehniški muzej ne pride v poštev, nas zanima Alianz arena, pa na Olimpijski stolp bi šle, pa angleški vrt pogledat, seveda v dober shopping center 🙂
Bomo videle, hvala vsem za predloge.

Obleci se cimbolj turisticno, da se ve, da tja ne spadas. Obnasaj se tipicno slovensko in obvezno komentiraj v slovenscini. Pred vsakim Starbucksom oz. trgovino se ustavi in glasno izusti oooo. Potem pa v prvo gostilno na pivo. http://www.muenchen.de/int/
Ostalo bo pa na portalu. Pa ne pozabi skociti na prvi hop on hop off avtobus z vekikim fotoaparatom okoli vratu. 😉

Uzivaj. 🙂

Še solzilec vzemite obvezno s sabo.

Kdaj pa nemska mesta niso bila “nafilana z migranti”? Prav nekaj zelo novega to ni…

To pa obvezno. Kaj bodo pa drugace nasli, ce jih policija preisce. Vsaj nekaj naj najdejo. ^^

Zmeraj mi je hecno vprašanje “česa ne smemo izpustiti kar se ogledov tiče”, itak nobena stvar ni obvezna, vsak si gre pogledat kar ga zanima.

No tule mi je pa še bolj hecen odgovor, iz katerega lahko ugotoviš, da bejbe zanima v glavnem fuzbal štadion pa šoping.

Dober soping center je kar v samem olimpia parku. Meni pa drugace bolj sedejo trgovince v samem centru, samo sedaj se malo zebe za se tako setati po mestu.

Naravnost obožujem Munchen in sem pogosto tam. Ampak v tem letnem času je to zguba časa. Ne moreš posedet nikjer zunaj (to je čar Munchna), angleški vrt je namesto rajske plaže sedaj le kup golega in blatnega vejevja, zaradi vlage v zraku ne boš iz olimpijskega stolpa videla niti njegovega vznožja, kaj šele Alp. V Munchen se gre poleti, ne pa pozimi.

prednost v minhnu je tudi ta, da ti ni treba znati nemško ali angleško…..nekoč so vsi govorili srbsko, danes samo polovica, druga polovica turško in arabsko.

V Munchen se gre poleti, ne pa pozimi

Ohhh, pozimi, ko potegne fen, je pa ja lepše kot poleti. Zasnežene hribe imaš kot na dlani!

Jaz sem dlje živela v Munechnu, pa mi je zima vsaj tako všeč kot poletje. Poleti je ponavadi čist preveč polno turistov. Odkar so begunci, pa še nisem bila gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close