Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izlet….Rožnik???

Izlet….Rožnik???

Ha ha ha ha ….

Ob flancatih in potici :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Drejča, resnično sem želela le poudarit, da komerciale na potepu ne rabimo. Ker bodimo odkriti Herbovci znajo biti blazno nadležni in neumorni.
In to je bil edini moj namen.

Če pa se vsi znamo sprostit in postavit biznis na stran pa sploh ni problemov 🙂

Se pa Dušan kljub vsemu lahko oglasi tudi tukaj in poda kakšen strokovni nasvet, ne bomo nič jezni!

Pa brez zamere!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Ja sam res Drejča, Dušan bi lahko kako rekel innapisal kot je to ze naredil 1x , ker v nasprotnem primeru se mi zdi da se je samo reklamiral , kar se pa tiče da se bomo pogovorili je pa tko , vse do ene meje , lahko se pogovarjamo dajamo nasvete , ne pa pol reci če te kaj več zanima pa se lahko oglasiš , pa kao da se plača , no tega mi ne delamo , in oprosti da imam tak občutek … res nočemo da se nam ta izlet pokvari , upam da se razumemo !

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

Ni blema,saj lahko kaj vprašate pa bo napisal odgovor,ker rad kaj pove,če ve da bo koristilo…ni vse samo v prodaji,je p res,da je mnogim našim sodelavcem v H….več zaslužek,kar kvari ostalim,ki se s tem s srcem ukvarjamo …..Dušan bo tudi na razpolago za kakšno zanimivo vprašanje,le da ni vedno na tem forumu,ker je precej odsoten…..
Ciao,Andreja

sem kar jem

Ne vem, ampak tale Rožnik meni čedalje manj diši. Kdor ima kaj konkretnega povedat, naj pove tukaj na forumu. Res ne bi rada, da me od vseh informacij na prijetnem druženju na Rožniku, še štirinajst dni tlači mora. Bom pa raje doma ostala in ostala pri svojem Rožniku ob nedeljah. Žal mi je le, da takrat ne bo mačkic in mačkona poleg.

Pa ne mi zamerit, če sem spet koga zrevoltirala. To ni bil moj namen. Glede na to, da živimo v demokraciji, sem pač povedala tako kot mislim.

lp

Julija

Julya ah daj no , ne smemo pustit da nam nekdo pokvari dan na Rozniki , sej se da tut drugace zmenit :)) sej ni treba da ve cel svet da bomo tam :))

Kaj dečve,a bom smela z vami,al ne….ne bi rada,da se katera slabo počuti zaradi mene,jaz pa tud ne mislim gledati kislih obrazov,ker se rada smejim in nikomur niti pod razno ne želim skaziti ne noči ne dneva….

sem kar jem

Neyci, se strinjam s teboj, ampak dvomim, da je taka izvedba izleta zdaj še možna. Zdaj ve za naš načrt “vesoljni forum”. Bom pa temeljito razmislila o udeležbi. Žal sem človek, ki slabe volje ne zna skriti in nimam namena pokvariti veselja udeležencem izleta na Rožnik. Tudi se ne znam pretvarjati, imam navado povedati kar mislim. Verjetno bi s tem komu zagrenila življenje za vsaj nekaj uric. To pa ni moj namen. Raje sem v dobri družbi sama s seboj.
Bom pa vsekakor mislila na vas in v mislih z vami prehodila Rožnik po dolgem in počez.

lp

Julija

Ej prav nedolžno sem se veselila tega Rožnika! Le zakaj ste zakomplicirale!

Sem samo postranska opazovalka te teme in sedaj MORAM odgovoriti marti, da ni pravična, ker obtožuje kar vse v enem košu, češ, da so zakomplicirale. Je pač tako, da vsak ne gre vštric z vsakim in to jasno in glasno pove. Spoštujem takšne ljudi!!

Marta, ti pa se nikar ne počuti sedaj izigrane in prizadete. Mogoče so v tej igri bolj prizadeti od tebe, mogoče so si nekateri bolj želeli izleta kot ti (vsaj tisti, ki se osebno poznajo že dalj časa), pa so sedaj prav tako izigrani in vseeno ne stokajo in ne obtožujejo… Vprašaj se malo… Prosim, ne vzami tega kot slabo nameren nasvet. V tem primeru želim samo malo več tolerance od tebe.

V želji po lepem dnevu te lepo pozdravljam! Kakor tudi vse ostale na forumu!

metka

Metka, sploh ne otožujem vseprek in vseh kot morda zgleda. Kdaj pa kdaj se oglasim, in mislim da sem bila med prvimi. ki so gojili idejo o Rožniku (pred časom je bil nek dogovor z Bernardico, ki pa se ga žal nisem mogla udeležiti) Prav zato sem bila takoj ZA, ko je IRA začela to temo. Obžalujem, če se kdo čuti prizadeto, kar sem napisala. Hotela sem preprosto spoznati to družbo na forumu, ki mi, ko utegnem pogledati nanj, dosti pomeni. Sem mislila, da boste razumeli to mojo željo! Pozdravček vsem Marta

Marta …

Prav imata obe in marta in metka. A saj ni še nič zamujenega.
Rožnik bo definitivno padel!!!
Preveč je bilo govora in predloga je želja, da bi se mu sedaj odpovedali.

Govora je bilo o novemberskih dneh! Julija, tebe pa bom jaz držala pod roko in boš videla kako se bova smejali, da se bo kar kadilo. :)))

Torej, jaz predlagam nekje v začetku novembra. Po petnajstem mene cca en teden ne bo, potem pa spet lahko. A se bojim, da bo že preveč, preveč, premnogo premraz 🙂 tiste dni.

Lep pozdrav,
sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Super!
Mraz pa res ne sme biti problem. Saj se bomo ogreli, ko bomo šli gor, kajne…..

Uf, se že veselim!!!!!!

LP!

Zdravo Marta!

Zaradi nekateri zadev,ki se pač ne klapajo z tistimi,ki sem jim stopila na žulj ne bom mogla spoznati morda tebe pa še koga,a upam,da se boste imeli lepo,ker res ne želim,da je kdo prikrajšan za tako fajn družbo….
Zelo rada berem marikine in babičine poste,ker imata tako veliko srce,da delita tako lepe nasvete.Ta forum ima res dušo in onidve sta tisto,kar mi je žal,da ne bom spoznala…a kaj čemo,takšno je življenje:vse se zgodi z razlogom pa tudi to….
Lep dan in upam,da se boš kdaj oglasila tudi na mojem postu miganje miganje,ker je tudi to važno za naše zdravje….
morda je za nekatere dolgočasno,a je dober barometer,da se vidi zakaj in kaj nas bremza tudi pri tem….
Lep dan,

sem kar jem

IRA ok, te bom držala za besedo. Veš saj sem premišljevala in prevagala je želja po druženju z vami (ti IRA, bernardica, medi, babica in še vsi ostali, s katerimi se tako lepo družim tu na forumu. No, saj nekaj vas že tudi osebno poznam, rada bi pa spoznala tudi druge duše tega foruma.), tako, da se ne bom obremenjevala, ampak veselo pot pod noge in na Rožnik. Slabo voljo bom pustila kje pod kakšnim velikim kamnom, da ne bo mogla za mano. ha,ha,ha.

Torej čakam na strel za štart.

lp

Julija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close