izlet Nova Gorica,Solkan -kaj videti?
Prosim vas za pomoč …
Skupina okoli 40 ljudi, bi preživela sredi decembra petkov večer in soboto v Novi Gorici. radi bi se ogledali kakšno zanimivost, recimo kako pršutarno ….???
ali imate kak predlog , kaj se splača videti , mogoče tudi predlog za kako dobro kosilo( kje) ?
za pomoč vam bom hvaležna ..
lep dan
Hja … za pršutarno bi se morali zapeljati mal do krasa, pa še prej bi se morali verjetno kaj zmenit … Glede samih znamenitosti v okolici Gorice pa si lahko pobrskaš malo tu … http://www.novagorica-turizem.com/
Svetujem vam obisk grobnice Burbonov na Kapeli (Kostanjevici nad N.Gorico), pri frančiškanih.
Pršutarna je pa res na krasu:)))
Za kosilo pa svetujem gostilna pri Hrastu ali na Kekcu.
lp,Kristi*
v Novo Gorico sem priseljena (tukaj sem približno tri leta) in sem že od začetka zelo razočarana nad tukajšnjo gostinsko ponudbo. Vse gostilne z dostopnimi cenami so zeeeeelo povprečne, natakarji neprofesionalni. V gostišču Oddih sicer še nisem bila, odsvetujem pa Žogico in Kekca. Sama tja 40 ljudi ne bi peljala (še vedno raje v Žogico), razen če niso res zelo nezahtevni. Res je vse zelo povprečno. Sama bi se raje odpeljala kam na Kras; na izlet pa morda po Brdih.
Forum je zaprt za komentiranje.