Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izkusnje

Izkusnje

Ali ima moski, ki je podrl veliko zensk prednosti pred moskim, ki nima veliko teh izkusenj?

Npr, da sta oba tipa moskega poslovno uspesna in v osnovi oba za zenske zanimiva. Prvi tip moskega v prostem casu raje se dodatno dela, drugi tip pa preganja zenske. Kdo ima prednost, ce bi oba tipa moskega rada zapeljala zensko za resno vezo? Najbrz boste najbolje znale odgovoriti zenske?

Da, ima prednost, ampak le v primeru, da je res pripravljen na resno zvezo.

Drugi ni za resno zvezo, prvega je treba pa dobro pregledat, s kakšnimi žavbami je namazan. Nevarnost zapleta z drugim je, ker bo rekel, da rad spoznava nove ljudi vsak dan. Hehe.

Dokler ne vidim slike nobenega :)))
Načeloma noben ne pride v poštev.

Glede na to, da bi raje prebiral ženske nasvete, me sploh ne čudi zakaj si jih premalo podrl.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Z vsakim tvojim postom manj verjamem v tvojo fukabilno fukabilčnost.

Well, saj nisi edina tu na forumu, ki si takšnega mišljenja. S takšnimi izjavami itak ne morem pridobit naklonjenosti nobene 😀

Sam škoda no, ti si mi še najbolj všečna uporabnica od vseh 😛

Odvisno kaj dela..Če opravlja gospodinjska opravila, da pospravlja, kuha, pegla…Potem ima definitivno prednost. 🙂

Če pa mu dodatno delo pomeni beg zaradi nekih nerazčiščenih zadev in travm, potem pa nima prednosti. Drugi pa prav tako ne, ker obstaja možnost, da bo v resni vezi prav tako ob prvem problemu pobegnil k drugi. 🙂

Še dobro, da smo na forumu. V živo se zadržim takšnih komentarjev, pa nimam teh problemov, haha.

Smešen si.

Ne me zdej skenslat no. Ranjen ego je hudič.

Nobeden od njiju nima prednosti. Eden je deloholik, drugi pa ženskar.

Drugi takoj odpade. Za prvega pa ne vem.

Kakšna vprašanja…sami idioti kle gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close