Izkušnje z umetnimi nohti?
pozdravljene! Zanima me, ali ima katera izkušnje z geliranimi nohti ali pa kaj podobnega, sem si namreč ogledala malo na internetu, sem našla en salon v Domžalah, pa so cene kar hude (45 EUR prvič, potem pa vsak mesec 25). Pa me zanima, ali ima katera izkušnje s tem in kako se obnese; imam namreč izredno mehke nohte, tudi čisto postriženi se mi vihajo nazaj, kar zelo boli, tako da razmišljam o ojačanju. Ne želim pa dolgih nohtov, ker delam z otroki. Hvala za vaše izkušnje in lep dan!
Moj nasvet je NE.
sama sem to storila pol leta nazaj, ker so se mi nohti neprestano lomili, krhali… ko so mi že zrasli je pa en se zalomil..
in sem šla. prvih 10 dni super za videt, potem pa se zgodi:
narastek nohta s spodnje strani je videt prav grdo, umetni noht je ene barve snežno bel, narastek pa rožnata barva,
– vsa umazanija je šta izza nohtov težko stran, zarila se je tudi ob straneh ko je lahk rahko odstopil in se frkal
-manikerka se je zgovarjala na lak
vsakih 14 dni moraš hodit nazaj al pa na 3 tedne kar tudi ni poceni (preračunaj)
-upoštevaj da noht raste, in je grdo viden narastek kjer se gel konča in nov noht ki raste
-ko pa sem dala gel dol, so bili nohti tako mehki,še bolj kot prej(noht se kar dobro spili preden se nanese gel že to ga stanjša, potem pa še kemikalije ki delujejo na noht..
Jaz sem rekla temu NE HVALA, ne več, raje imam svoje, pa čeprav krajše in negovane. bom pa kupovala kreme za utrjevanje pa bo.
Srečno, tebi pa modro odločitev,
Hej!
Jaz jih imam pa že več let in so mi super. Za nove sem dala 27€, za korekturo dam 23€ (v Ljubljani). Jaz hodim na korekturo enkrat na 6tednov in sem zelo zadovoljna. Ko moj noht zraste, pa rob malo popilim in polakiram (vedno s prozornim lakom) pa je tak kot nov. Moji nohti so bili tudi full bogi, pa sem probala že za nekaj 100€ lakov in raznih kremic, pa vitamine sem jedla… pa ni bilo nič bolje. Tako pa imam zdaj vedno urejene roke, kar je primojem poklicu (delam z ljudmi) zelo pomembno.
BDW moneyana samo toliko za info… gel je prozoren.
LP Tina
Forum je zaprt za komentiranje.