Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje z otroško sobo Mali princ?

izkušnje z otroško sobo Mali princ?

Pozdravljeni,

Žal mi je, da se nisem že prej spomnila, da vas povprašam za vaše izkušnje.

V bistvu smo se odločili za nakup otroške sobe Mali princ in me zanimajo vaše izkušnje. Odločiti se le še moramo za barvno kombinacijo (razmišljam o dveh barvah, o rumeni in še eni).
Prosim vas, kako se vam obnese pohištvo?
Nekateri iz prejšnjih sporočil jo tudi kritizirajo, pa kaj, ko konec koncev neko posebno »znanost« pa pri otroških sobah, na žalost, itak še niso odkrili.
Prosim za komentarje,

Lep pozdrav in hvala,

Maja

Tudi jaz sem izbirala med Alplesom in Mali princ in po negativnih podatkih, ki sem jih dobila od prijateljev za Malega princa sem se odločila za Alples in mi ni žal.

Naš jo ima 6 let in je kot nova.
Trdna, dobro sestavljena in uporabna.

Pri nas doma smo jo nabavili pred 2 m. Imamo rumeno in rdečo kombinacijo. Smo zelo zadovoljni: z dobavo, montažo, barvami in elementi. Zanjo sem se odločila predvsem zaradi možnosti različnih postavitev, njenimi živimi barvami in globokih omar. Vsi smo zadovoljni tudi otroka sta zelo ponosna na svojo sobico… Upam, da boste tudi vi.

Nabavili pred letom dni, tako da ti o tem, kakšna je po dolgem času ne morem odgovoriti.
Nam je tudi bilo všeč, da imaš toliko različnih možnih kombinacij postavitve ter še barvne kombinacije in za eno solidno ceno. Sicer nam je bilo še bolj všeč pohištvo enega italijanskega proizvajalca, ampak je bilo predrago.

Kar me pa malo moti, so pa robovi. Glede na to, da je to otroško pohištvo, bi lahko robove zaoblili. Sicer se lahko pač kupijo nastavki, ampak lahko bi za to poskrbel tudi proizvajalec.

Ampak, če kupite, NIKAR!!! ne kupit pri Rutarju.

Mi jo imamo tudi cca 5 let, še selili smo jo vmes. Tudi naša je kot nova.
Kaj pa naj bi ji manjkalo? Pred kratkim smo kupili tudi od Alplesa Trend X mladinsko sobo, ki je sicer luštkana, ampak mali princi se mi zdi malo bolj “kompaktna”.

Mi imamo dve v kombinaciji sončno rumene in jagodno rdeče. Smo zelo zadovoljni, kupili pa smo jo v Lesnini.

Ne spomnim se točno, kaj je bilo tarat rečeno, da je narobe s sobo, mislim da nekaj z lesom, zato smo se odločili za Trend X. Nam je pa tudi po merah bolj pasal Alples kot Mali princ.

mi imamo obe sobi, alplesovo in mali princ in smo zadovoljni z obema…za malega princa smo se odločili zaradi “nižjega” pograda, smo pa z njim tudi drugače zadovoljni…
lp

Kakšno slabo izkušnjo pa si imela z Rutarjem?

A Rutarjem v Lj ali v Mb?

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Rutar v Lj. Najprej tip, kateri je izpolnjeval naročilo, ni imel pojma. In je naredil vse polno napak, pisal napačne šifre, tako da sva mu morala cel čas špegat pod prste. Tudi svetovat ni znal.

Midva sva tedaj bila v taki situaciji, da se name je mudilo s to sobo. Prodajalec nama je zatrdil, da bo stvar čez 4 tedne. Jaz sem naslednji dan osebno telefonirala v tovarno in se dogovorila z eno prijazno osebo, da nas bodo res obravnali prednostno. No, in mine 4 tedne, pa nič. Pa kličem v Rutar, tam mi prodajalec ni znal povedat nič, pa kličem v tovarno in mi pove, da je že vse narejeno, ampak da trgovina Rutar zavlačuje s predajo. Podrobnosti zakaj se več ne spomnim. Po nekaj intervnetnhi klicih so jo potem le dobili v skladišče v Lj.

Montaža je bila všeta v ceno. To pa je sploh bila zgodba. Se zmenimo, da bodo pripeljali in zmontirali na dan X ob 14h. Jaz sem čakala doma, pa nič. Pa je bila ura že 16, pa še vedno nič. Niti niso poklicali, da so se kje zadžali ali kaj podobnega. Nakar kliče mož in izve, da so sedaj še pri nekom drugem in da bodo prišli kmalu. Spet mine čas in nobenega klica, njih pa tudi ne. Tam okoli 18h pa jih spet kliče mož in mu monter pove, da je danes itak že prepozno, da za jutri pa ima že druge stranke, katere ne morejo čakati in da bi lahko šele čez par dni. Potem pa sva #${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}”${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}”. Če sva midva lahko čakala, bodo pa tudi ostale stranke naslendji dan, to ni najin problem, kaj pa ne znajo dobro skalkulirat čas montaže. V Rutarju sva zahtevala direktorja (ampak verjetno, da z vrhovnim šefom nisva govorila), najprej nama tajnica ni hotela dati številke, a sva vztrajala in potem je on uredil, da so nama končno naslednji dan prišli zmontirat.

Skratka, to je bila najina zadnja izkušnja z Rutarjem. Je pa sobica izpadla zelo lepo, sploh ker smo potem še stene pobarvali dvobarvno.

Ojla

mi jo imamo približno 2 leti in smo zadovoljni, ker ima posteljo kot pograd
ima spodaj še prostor za igranje. Je v svetlo modri barvi in barvi vanilije.
Smo pa jo kupili v mercatorju na obroke. Tam je bila najcenejša

lp mamiR

Imamo jo peto leto in sem zelo zadovoljna. Posebej sem zadovoljna z pogradom in izvlečno ( rezervno ) posteljo za otroške obiske.

Zelo zadovoljna z predali in razporeditvijo prostora.

Imamo pa kombinacijo rumene in svetlo modre.

Nam je pa zmanjkalo prostora za pisalno mizo in še danes čakamo na delo po meri. ( naša krivda )

Kupili v Postojni, rok dobave uredu in montaža po programu.

Mi smo tud izelo zadovoljni s Princem. Imamo jo 5 let in je kot nova. Robove ima pa zaobljene. A po tanovem niso?

Vsem najlepša hvala. Zdaj pa kompliciram glede barv, da celo noč nisem spala. Sobica je za hčerko, staro 6 let.
Kaj menite: sončno rumena/opečnato rdeča, marelica (ki je bolj podobna rahlo roza)/svetlo modra…..???? Ker je punčka in ima rada roza, sem mislila drugo kombinacijo, meni osebno je pa všeč prva kombinacija… Hvala,

Maja

Mi imamo tudi Malega princa in je super (zame Alplesove niso otroške, ampak mladinske). Naš 3-letnik ima barvno kombinacijo: živo rumena-živo rdeča-modra in je SUPER veselo!!!

Jasna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close