Izkušnje z manualno terapijo – ima kdo?
Če ti tako praviš. Pa veš, da je tudi kiropraktika manualna terapija?[/quote]
Že kar nekaj let nazaj se je manualna terapija distancirala od klasične kiropraktike, ravno zaradi neagresivnih metod, ki jih izvajajo manualni zdravniki.
Pri manualni terapiji ni nobenih sunkovitih zategov in cukanja, ravnanja sklepov in vretenc s potegi, temveč gre za neke vrste masažo, sicer ne nežno – terapevt mišico gnete oz. dela potege preko nje tako dolgo, dokler ni zmehčana kot potolčen zrezek 🙂 Obdeluje pa se mišice, ki ležijo vzdolž vretenc in preko katerih potekajo živci, ki so po navadi vkleščeni med vretenci.[/quote]
Mi ne rabiš govorit, poznam ogromno ljudi, ki so jo obiskovali. Tudi bownovo. Skupni imenovalec vseh je, da so vsi navdušeni, ko jih srečaš po parih mesecih ali letih, pa z enakimi težavami. Pa ne propagiram kiropraktike, daleč od tega. Meni je pač pomagala, komu drugemu mogoče ne bi.
Ne eno ne drugo pa ob resnih okvarah ni trajna rešitev, kar nekateri verjamejo. Samo to sem hotela povedat.
Hahaha … tale ga pa zmaga.
Soliš mi pamet, kako bom zapravila milijone za brezveze, v isti sapi pa poveš, da si tudi sama PLAČALA za kiropraktika?
Odlično! :-D[/quote]
Kaj je s tabo, da bruhaš strup name? Ja, seveda sem plačala – 25 evrov. Zdaj pa še enkrat poglej cenik, da boš videla, koliko bo stalo tebe. Za en mesec bo dobro, potem pa ponovi vajo. Pri meni je bil potem mir za vedno, ker sem začela telovadit, težave so bile blage. Ti imaš veliko hujše in par terapij ne bo dovolj za dolgo.
Tvoj denar, tvoji problemi, ne ukvarjaj se več z mano. Zneski za razne terapevte za hrbtenico hitro do sežejo tisočaka in prek. Če je tebi to isto kot 25 evrov, pa tudi prav. Človek se oglasi v temi, hoče pomagat, ti pa z gnojem nazaj.
Pozdravljeni!
Moggy je preverjeno odličen. Mož je imel hude bolečine (patronažna mu je hodila dajat injekcije), potem pa je šel 6x k Moggyju in je bil rešen. Uradno zdravstvo ga je dalo samo na bolniško in naj bi čakal na ortopeda.
Zdravnik dr. Kotov je Rus z zelo veliko izobrazbe, da se prebrati na njihovi spletni strani.
Preverjeno ne vrši terapije, če ne more pomagati. Zelo priporočam. Lp
Kaj je vse strah kiropraktika kot da te bo z kladivom mlatu po hrbtu in vsak pozna par zgodb ko je clovek na pou prezivel in pol na obroke umiral vse do groba.
Vretenca se malo zarastejo skupaj kar moti zivec ki prihaja ven in hrbtenjace,pok je sprostitev plinov ki se naberejo znotraj.
Vzami vretence od kaksne zivali in probaj ga zlomit z roko.Verjetno bo zlo tezko
Forum je zaprt za komentiranje.