Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkušnje z all inclusive

Izkušnje z all inclusive

Tudi letos grem na dopust v all inclusive varianti, tako kot že dve leti zapored. Me pa nekaj zanima – do sedaj smo imeli obakrat jutranji let, letos je let popoldan, torej grem iz hotela šele pozno popoldan.
Vem, da mi po vseh pravilih pripadajo hotelske usluge le do (ponavadi) 11 ure. Jasno mi je, da moram do takrat sprazniti sobo, ne glede na to, kdaj odletim. Najbrž pa ne bi nihče opazil, če bi (čeprav proti pravilom) šla tisti dan tudi na kosilo, na pijačo… Zapestnice, ki dokazuje, da si iz tega hotela, mi pri odjavi še nikoli niso vzeli.

Kakšne so vaše izkušnje? Vam je uspelo kdaj takole podaljšati ALL usluge, čeprav čisto po pravilih to ni?

Pa glej, da boš kakšno Nutelino torto spekla :))))

Lepo se imej na dopustu pa kr malo pogoljufaj.

midva sva imela let ob1 zjutraj…v hotelu sva se zmenila ,da lahko ostaneva v sobi dokler po naju ne pride prevoz to je bilo ob 22, pijačo in hrano pa sva imela zastonj normalno ves dan….

Nič se ne sekiraj. sploh ni potrebno “goljufati”, ker lahko koristiš usluge do konca. Zakaj ne bi bilo po pravilih?
Če pričneš prvi dan s kosilom, imaš potem zadnji dan zajtrk kot zadnji obrok. Če je pa prva večerja, zaključiš s kosilom.
Da moraš sprazniti sobe do 11ih, je bolj zaradi tega, da jih imajo čas pripraviti za nove goste.

Tako da sem skoraj 100% prepričana, da boste lahko koristili usluge do zadnje minute. Pa uživajte 🙂

Lp, Maja

tudi mi smo ob all inclusive imeli let pozno popoldan oz zvečer, pa naj nebi imeli kosila,..pa smo se vseeno mormalno zmuznili notri, jedli kosilo in pili pijače, dokler po nas ni prišel prevoz, še posebaj če te ne kontrolirajo in ti ob odjavi zapestnice ne odvzamejo.

pa uživaj na dopustu 🙂

Joj, hvala vsem za lepe želje. 🙂

Sprašujem pa zato, ker v vseh katalogih vedno piše, da se ne glede na prihod hotelske usluge začnejo s kosilom in končajo z zajtrkom.

Ampak, če vi pravite, da se da, potem verjamem! 😉

P.S. Škratek, bananino – nutelina torta pride na vrsto po dopustu! :))

Upam, da ni to njihova praksa. 😉

Mi smo vedno morali sobo izprazniti tam nekje do 12.00. Vse hotelske usluge smo lahko koristili do odhoda tudi, če so nam pobrali zapestnice. Če prideš prvi dan pozno ti ta dan vse kasirajo, v bistu pa samo prespiš. Zato pa zadnji dan kompenzirajo.

Lep dopust.

No, dobro da vem za drugič. Jaz sem pa mislila, da čim oddam ključe moram zapustit hotel in nismo šli niti na kosilo več. Niti na misel mi ni prišlo, da bi vprašala, oni pa tud niso nič rekli. Škoda, ampak prepozno.
Ja, na Hrvaškem smo bili, če bi bili kje v tujini bi verjetno na recepciji povedal…

No, izkušnje moje prijateljice so pa malenkost drugačne. Tudi ona je hotela malo ‘pogoljufati’, pa ji je prijazno hotelsko osebje pojasnilo, da je all že potekel. Je šla pa z eno levo agencijo. Tako da vsekakor se prej pozanimajte, do kdaj velja all.

Če bom spraševala, bom itak zvedela, da je naš zadnji obrok zajtrk, zato kaj dosti spraševati ne mislim. Zato so me zanimale vaše izkušnje, če se da ALL koristiti tudi po 12.uri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close