Izkušnje – slaba stvar?
Slabo obdelana ženska obrekuje, ker ji je žal vsake minute, da je bila s takim moškim. Je nekaj na tem. Zato mene ne obrekujejo :)[/quote]
Tako se govori, mame skrijte svoje hčere, prihaja enTip, prvi sveder bližnje in daljne okolice…:)))[/quote]
Vsaka mama si želi zeta kot sem jaz!! 🙂 Nimam naftne vrtine, sicer pa ni o vrtanju tema 🙂
Ej, čukec, tvoje pisanje kaže, da nimaš pojma ne o ženskah in ne o seksu.
Verjemi mi, če bi jih dobro zadovoljil žensko, ne bi nič grdo govorile o tebi.
Daj si malce preberi, povprašaj kako žensko. Pogovarjaj se z ženskami. POčasi boš dojel kako se res seksa.
Več kot očitno je, da tebi seks ne gre, da nimaš pojma. Pogovor z ženskami ti bo razjazsnil zadeve.
Ja ampak potem bi rekle, da imam majhnega ali pa da sem jo pač slabo obdelu ne pa da sem kurbir.
Itaq pa te ženske, ki govorijo, da sem kurbir jaz z njimi nisem nič imel…to so pač kr ene tam…[/quote]
Potem pa je keč v tem. Saj več, kateri moški druge označuje za kurbe. Tisti, ki so si jih želeli, pa jih niso mogli. Izraz nemoči. Mogoče bi lahko te njihove besede vzel kot kompliment oziroma kot vabilo, da jim pokažeš, da še na svoji koži ocenijo, če je res, da si kurbir. :))
Če pa to govorijo kar ene, tiste, s katerimi še sploh ni. One nimajo pojma, kaj govorijo. Kar nekaj na pamet. 😉
brezvezna tema….
govorijo zato da govorijo…. ženskam je govor dan DA NEBIBLE PRELEPE…. ker marsikatera ki jo poznam je za 2 stopnji grša ko usta odpre…. pred tem bi jo še mogoče nategno ko pa 1x začne govorit pa me mine do vsega 😉
Tak da to kar ženske govorijo NI VAŽNO, glej jih kaj delajo 😉
Ja ampak potem bi rekle, da imam majhnega ali pa da sem jo pač slabo obdelu ne pa da sem kurbir.
Itaq pa te ženske, ki govorijo, da sem kurbir jaz z njimi nisem nič imel…to so pač kr ene tam…[/quote]
Potem pa je keč v tem. Saj več, kateri moški druge označuje za kurbe. Tisti, ki so si jih želeli, pa jih niso mogli. Izraz nemoči. Mogoče bi lahko te njihove besede vzel kot kompliment oziroma kot vabilo, da jim pokažeš, da še na svoji koži ocenijo, če je res, da si kurbir. :))[/quote]
Se strinjam.
Potem pa je keč v tem. Saj več, kateri moški druge označuje za kurbe. Tisti, ki so si jih želeli, pa jih niso mogli. Izraz nemoči. Mogoče bi lahko te njihove besede vzel kot kompliment oziroma kot vabilo, da jim pokažeš, da še na svoji koži ocenijo, če je res, da si kurbir. :))[/quote]
Se strinjam.[/quote]
@senza … a ti še zbiraš al že ponujaš ☺
Forum je zaprt za komentiranje.