Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje s kopaniško opremo fero term?

Izkušnje s kopaniško opremo fero term?

Bila danes tam, prenavljamo kopalnico. Cene so smesno nizke v primerkavi z drugimi. Kaj je fora? Keramicen umivalnik je verjetno keramicen? Kako je lahko 46 eur, drugod pa ne vem, 200? Kaksne izkusnje? Salon je fancy, da dol pades. Hvala!

Sem se zatipkala, keramicen umivalnik je keramicen. Torej isti tip materiala. Kje potem razlika*

V slo so šele od marca, najbrž nima veliko ljudi izkušenj…

Niso več tako poceni zgleda, vsaj meni se ne zdijo. Iste cene kot drugod. Gledala omarice, že v salonu so potolčene, ne zgleda neka ful kvaliteta.

Sem gledala en hrvaški forum tiste VOX pipe baje ki jih prodajajo in so tako poceni so verjetno samo pobarvane krom, ker ima folk probleme z njimi.

Ker pa kupujem monoblok WC in imam tam enega nagledanega me zanima, če ima kdo z njimi kakšne izkušnje. In katero znamko/model uporablja.

Malo googlanja… Concepto znamka, ki jo prodajajo je ‘made in tunisia’. Sem mislila, da izdelujejo na Hrvaškem.

Pri njih kupila samo talne ploščice za kopalnico (Tilezza, raggio rovere), dobava v dogovorjenem roku. Sanitarno keramiko pa pri Emundii, poglej, če ti pride kaj v poštev: https://www.emundia.si/catalogsearch/result/?q=monoblok
Pipe Grohe (ideo.si).

Umivalnik od feroterma, nevem kaj naj napišem, bel je, služi namenu

Hvala sem pogledala …pipe imam ze narocene prav pri eMundii. Upam, da ne bo predolgo trajalo. Sicer pa ce koga zanima danes so v Hoferju po 25€, jaz sem ze vidla poplavo od cenene pipe pa si jih ne upam vzet. :))

Ima kdo mogoče Cersanit školjko brez roba? Bi kupila njihov monoblok ampak ne vem kako to izpira, malo me skrbi da ne gre voda čez rob. Vodovodar bi verjetno znal to nastavit…?

od feroterma imam dve kopalniški viseči omari. Eno okoli metra in polmetrske širine ter eno manjšo. Obe sta konkretno narejeni, sijaj, in zaobljenih oblik. Je bila kar kriza dobiti zidne omare ustreznih oblik (zaradi omejitve prostora). pa na zalogi sta na srečo bili, vse kar je na naročilo sem se raje izognila, ker se prerado zgodi, da čakaš in čakaš …

brezrobna školjka se obnese. No, bomo videli z daljšo uporabo …

Obupna izkušnja nakupa keramike. Najprej grob odnos prodajalca na telefonsko poizvedovanje o artiklu. Kasneje popolnoma napačen izris kopalnice, vljučeval še enkrat več ploščic, kot se je na koncu izkazalo, saj program za izris omogoča izračun le za preprosto dimenzionirane prostore. Na to nas sami niso opozorii. Preostanka keramike ne bi vzeli nazaj, na kar nas tudi niso opozorili. Zaradi nezaupanje sami izračunali površine. Fero term predlagal, da naročilo zaokrožimo navzgor na polne kartone in da bo to krilo tudi potrebno ekstra količino poščic. Na koncu jih je zmanjkalo za par kartonov. Čakalni čas 1 mesec. Po predplačilu donaročila so nam blago pozabilli naročiti, tako da se je dobava zavlekla še za 3 tedne. Poleg tega nam niso nudili informacij o statusu naročila in datumu dobave, kljub večkratnemu poizvedovanju po telefonu in po emailu. Zavezali so se, da bodo reklamacijo izkušnje nakupa reševali, a so jo le ignorirali. Nikoli več ne kupimo pri njih.

Obupna izkušnja nakupa keramike. Najprej grob odnos prodajalca na telefonsko poizvedovanje o artiklu. Kasneje popolnoma napačen izris kopalnice, vljučeval še enkrat več ploščic, kot se je na koncu izkazalo, saj program za izris omogoča izračun le za preprosto dimenzionirane prostore. Na to nas sami niso opozorii. Preostanka keramike ne bi vzeli nazaj, na kar nas tudi niso opozorili. Zaradi nezaupanje sami izračunali površine. Fero term predlagal, da naročilo zaokrožimo navzgor na polne kartone in da bo to krilo tudi potrebno ekstra količino poščic. Na koncu jih je zmanjkalo za par kartonov. Čakalni čas 1 mesec. Po predplačilu donaročila so nam blago pozabilli naročiti, tako da se je dobava zavlekla še za 3 tedne. Poleg tega nam niso nudili informacij o statusu naročila in datumu dobave, kljub večkratnemu poizvedovanju po telefonu in po emailu. Zavezali so se, da bodo reklamacijo izkušnje nakupa reševali, a so jo le ignorirali. Nikoli več ne kupimo pri njih.

V Ljubljanski trgovini zelo,zelo slaba kvaliteta opreme,napačne dimenzije dražen in 60% njegove ekipe arogantni ,surovi brez pristopa kot bi bila edina trgovina v Ljubljani.Mene so lepo zaj.za tuš kabino,če nebi nek kao veliki šef dražen bil bezobrazan  lahko bi me še za 80 kvadratov keramike in ostalo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close