izkušnje prevozi 24ur Prestige
pozdravljeni,
zarada nekorektnega odnosa do več potnikov in zamujanja pri prevozu Munchen LJ, na tem forumu objavljam svojo izkušnjo z omenjenim prevoznikom (Romano Selinšek)!
LP,
marakuja
gor ni blo problema, nazaj pa tkole:
9.30 prileti avijon, do 10.00 imamo vsi že svoje kufre (bilo nas je več)
ker nas kot dogovorjeno noben ni čakal, kličemo šoferja, ki pove da čez pol ure pride
ker nikogar ni bilo, smo klicali še 1x. šofer se ne javi. kličemo Romanota (šef), se prvič javi – naj uredimo s šoferjem, potem ugasne telefon.
ko iz drugega telefona kličemo spet, pove da čez pol ure res pride, potem se spet ne javlja.
končno pride ob 12.00 malo zatežen in brez opravičila.
ob 12.50 smo na poti domov, ko dobi ponovno klic ene gospe, ki jo je pozabil v Munchnu (slednja ga je klicala že ob 11.00 in 12.00 pa se ji ni hotel oglasiti)
tako smo bili ob 13.30 ponovno tisti dan na poti iz munchena proti LJ
v LJ pa šele ob 19.00 namesto že 4 ure prej.
tko da, prvi vtis je tudi nas zavaral. noben prav tako ni dobil računa (čeprav so ga eni prosili). drugič grem z raje z avtom!
najbolj smo vsi zamerili, da nam je po telefonu lagal, da rabi pol ure, on pa 2 ure stran. tačas ko smo kot norci čakali, bi šli lahko v miru na WC, kaj pojest. pa seveda nihče se ni opravičil. prav tako je gospa, katero smo pozabili vedela, da se bo peljala z nami in da naj bi jo mi dlje čakali – torej so nam že od vsega začetka lagali, da nas poberejo takoj ko prileti naš avijon.
pa srečno vsem popotnikom, da boste imeli čim manj zamud!
Pozdravljeni!
Jaz imam prav tako pozitivne izkušnje z njimi. Pobrali so nas kot smo se zmenili in vse je bilo korektno. Res pa je, da nihče ni dobil računa! To me moti, saj vožnjo plačaš v celoti že ko se pelješ proti letališču in če te avto ne čaka ko se vrneš niti dokazat ne moreš, da si jim že plačal vožnjo nazaj v Slo. To bi res bila kritika, drugače pa grem še z njimi!
LP