Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje nakupa avta v Nemčiji? Kdo sam šel? šel?

Izkušnje nakupa avta v Nemčiji? Kdo sam šel? šel?

Poleti, ko opravim vse izpite, bi kupil rabljen avto karavan Audi, Bmw ali  Vw  za ca 20 000 eur , pa bi ga šel iskat v tujino. Nemčija. Ima kdo izkušnje, predlog  in kakšen link, vezo gor?

Prvo pravilo je, da ne kupuj avta pri Turkih. Tudi ne v avtohišah, kjer so lastniki Turki.

Kupuj v nemških avtohišah.

Vtipkaj mesto, gebrauchtes BMW in se ti bodo odprle spletne strani, kjer prodajajo avte.

Zakaj ravno v Nemčijo?

Vedno več Slovencev je pošteno nategnjenih tudi od pravih Nemcev. Nemčija ima cca 50% avtov na mobile.de z lažno kilometražo.

Nemčija je postala Eldorado rabljenih avtov, Nemci pa od Weimarske republike ne veljajo več za poštenjakarski narod. Pravzaprav to nikoli niso bili. Nekaj bolj poštenih najdete med protestanti, katoliški predeli so porazni.

Nabavi rabljen avto od slovenskega dilerja z dobrimi ocenami. Avto naj bo kupljen na licitaciji v Belgiji ali pa naroči osebni nakup po želji.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9511, 21.05.2024 ob 15:27

Zakaj ravno v Nemčijo?

ALi kam drugam?

Rajši kupi nepremičnino za ta denar, se ti bolj splača.

Nemčija ni več sinonim za poštenost.

Anonimno 7659, 21.05.2024 ob 15:33

Rajši kupi nepremičnino za ta denar, se ti bolj splača.

PAsjo uto? Pa mi.jo bo Golob še  zaračunal.

še en kupec bo nategnjen, 21.05.2024 ob 15:29

Vedno več Slovencev je pošteno nategnjenih tudi od pravih Nemcev. Nemčija ima cca 50% avtov na mobile.de z lažno kilometražo.

Nemčija je postala Eldorado rabljenih avtov, Nemci pa od Weimarske republike ne veljajo več za poštenjakarski narod. Pravzaprav to nikoli niso bili. Nekaj bolj poštenih najdete med protestanti, katoliški predeli so porazni.

Nabavi rabljen avto od slovenskega dilerja z dobrimi ocenami. Avto naj bo kupljen na licitaciji v Belgiji ali pa naroči osebni nakup po želji.

SEm govoril z dilerjem. Pravi, da ne ve, ali je avto ok, ko ga pripelje v Slo. Je kolega in pravi, da je najbolje iti sam tja. Je vsaj ceneje glede na to, da ravno tako, ne veš, kaj dobiš.

Kupujte v avtohišah. Tam vam morajo dati garancijo. Od fizične osebe garancije ne dobiš.

Zahodno od raja, 21.05.2024 ob 15:46

Kupujte v avtohišah. Tam vam morajo dati garancijo. Od fizične osebe garancije ne dobiš.

TAm je precej dražje.

Tam je precej dražje. Mene tudi zanima, ali je kdo tu, ki je uvozil avto direkt iz tujine. In kako mu je šlo in kako je zadovoljen.

Za ta denar v LJ ne dobiš nizi garaže…

rzhut, 21.05.2024 ob 19:59

Tam je precej dražje. Mene tudi zanima, ali je kdo tu, ki je uvozil avto direkt iz tujine. In kako mu je šlo in kako je zadovoljen.

Uvozil ne… ker smo v Evropski skupnosti, pravno se reče: “pridobil” iz Italije in sem relativno zadovoljen.

Sicer je od tega že 18 let (2006), avto še imam.

iz Nizozemske si pripelji avto. Tam 100 % ne vrtijo nazaj km.

B mat, ta je že eden od uvoznikov z dobrimi avti, še nihči  se ni nasmodil, avte kupuje na dražbah, predvsem vrnjene in zaplenjejne lizinške avte

Imam par znancev, ki obžalujejo nakup avta (Bmw, Audi) v Nemčiji. Avte imajo več na servisih kot pa na cesti. Po mojem je res nekaj na tem, da zahinavijo km ali pa gre za kakšne druge napake

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close