Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkusnje glede direktne rezervacije

Izkusnje glede direktne rezervacije

Pozdravljeni,

zanima me, kako naj pri rezervaciji pocitnic direktno pri lastniku vem, da je rezerviran pravi apartma, z mojimi zahtevami (npr. balkon s pogledom na morje)? Ti lastniki pošljejo kako pogodbo ali v primeru nevšečnosti uporami zgolj njihovodgovor na mailu?

Hvala za pomoč!

Kirna

Mi smo že večkrat direktno rezervirali – slike so bile na netu, ob rezervaciji smo vse dogovorili in zaenkrat je bilo vse O.K. Je pa res, da smo rezervirali vedno dražje apartmaje,kjer se že za objavo na netu zelo potrudijo. Lep dopust!

Če mislite rezervacija app. na Hrvaškem, smo mi tudi največkrat rezervirali direktno pri lastniku in nismo imeli nikoli težav. Ob takšni rezervaciji pa vam priporočam, da ob akontaciji plačila vi napišete vse dogovorjeno, ker vam lastnik tega ne bo napisal – vsaj nam ni nikoli. Mi smo namreč navedli vse, od lokacije, apartmaja, cene, že vplačane akontacije, števila oseb, termin in tudi dogovora glede turistične takse (ali je že mogoče v ceni ali se še doplača na liscu mesta). Ta dopis sem potem poslala skupaj z vrednostnim pismom vplačane akontacije, lastniku apartmaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close