Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izkušene ženske

izkušene ženske

Npr: če te privlačijo nekoliko starejše ženske..a je to kakšna spolna, motnja posledica česa iz otroštva, čeprav se ne spomnim da bi imel kakšno neprijetno izkušnjo

Pazi zdaj…usul se bo val psihologov:))).

Kolk starejše od tebe? A veš, včasih je tak partnerski odnos morda še bolj zdrav od tistih, ki so po “regelcih”:). Ne oziraj se na druge, sledi svojim občutkom.

ne preveč…kot se tudi sam staram…tam nekje do deset let…preprosto se mi zdijo bolj sexi

ne preveč…kot se tudi sam staram…tam nekje do deset let…preprosto se mi zdijo bolj sexi[/quote]
Saj je vedno tako, da se nam zdijo BOLJ seksi, ne glede na to, ali gre za precej mlajše, precej starejše ali pa vrstnice. Bolj pomembno se meni zdi to, kak je vajin odnos in kako sta z njim zadovoljna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

precej nekonsistentno vse skupaj.

kaj bi rad izkušene ali starejše … direktne povezave ni

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Saj to je dobra kombinacija 😉

Ona zna, ti pa zmoreš…… :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi jaz imam rad starejše ženske….pač to je v tvoji naravi 😉

kaj bi rad izkušene ali starejše … direktne povezave ni[/quote]

Kje pa ti bereš, da piše o izkušenih starejših ženskah?

kaj bi rad izkušene ali starejše … direktne povezave ni[/quote]

Kje pa ti bereš, da piše o izkušenih starejših ženskah?[/quote]
v naslovu temeje izkušena
v tekstu pa starejša ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tudi jaz, 28, imam najraje takšne, stare do 45 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close