Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika izkoščičevalec češenj

izkoščičevalec češenj

POZDRAVLJENI!

Bliža se čas češenj in ostalega svežega sadja z domačega sadovnjaka in vrta.

Moji starši so pred več leti na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju videli en električni aparat, v katerega vsipaš jabolka, strojček vklopiš in le-ta jabolka olupi in odstrani pečke povsem nepoškodovane, iz “mesa” sadja pa iztisne sok. Tudi češnjam bi naj odstranil koščice. Takrat je bil strojček predrag, da bi ga lahko kupila. Danes pa ja najbrž veliko cenejši, vendar ne vem, kje ga naj dobim. Gre se mi predvsem za češnje, ki jih bomo čez kakšen mesec imeli v izobilju. Ročni izkoščičevalec imam, a želela bi električnega. Po možnosti celo takšnega, ki ima na izbiro – “meso” sadja pustiti (npr. za češnjev zavitek ali za čežano za dojenčka) ali pa iz njega iztisniti sok.

Ali kdo ve, kje bi takšen aparat lahko dobila?

LP

Tudi jaz iščem razkoščičevalca na elektriko. Kakšna ideja?

PONOVNO POZDRAVLJENI!

Električnega izkoščičevalca češenj še vedno nimam. Če bi ga kdo kje videl (morda na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju), se priporočam za informacije.

Hvala!

LP

Pozdravljeni,

po 2 letih iskanja mi električnega aparata za razkoščičevanje češenj še vedno ni uspelo najti. 🙁 Mi že zna kdo dati kakšno uporabno informacijo, kje ga naj dobim?

Hvala in lep pozdrav!

Jaz sem ravno včeraj malo iskala pa sem našla edino tole:
http://www.bimsrl.it/meccanica/snocciolatrice-susanna-lo-snocciolatore-ciligie-duroni-perfetto-la-tua-casa
Bom te dni poslala mail za ceno.
Sem pa nad češnjami praktično obupala. Jih imamo ful samo, če mi je kaj muka delat je to izkoščičevanje 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close