Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izjava stoletja!!!

Izjava stoletja!!!

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.

🙂 🙂 🙂

tebe pa prestavlja, a Bibitka? :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica, kako to misliš, da me prestavlja ? levo, desno …. :)))

aha, še to japkica :)) pa povej, če ta izjava drži ? :)))

Ej, prestavlja te v vse smeri. Je pa lepo prebrat, da si v elementu.

o hvala metulka, lepo si to napisala :))

eh, to so ‘šovinistične’. 🙂
jaz verjamem v moško pamet.

meni bolj sede tista;

kaj je najlepšega na moškem? ženska.
kaj je najlepšega na ženski? moški.

pa nič med vrsticami brati! :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

o hvala metulka, lepo si to napisala :))[/quote]

se strinjam z metulko. 🙂

eh, to so ‘šovinistične’. 🙂
jaz verjamem v moško pamet.

meni bolj sede tista;

kaj je najlepšega na moškem? ženska.
kaj je najlepšega na ženski? moški.

pa nič med vrsticami brati! :))))))[/quote]

no, seveda ni bilo mišljeno nič šovinistično. hec kot hec :)) malo za popestritev …

če je poudarek na besedici NA potem res sede, tudi meni :))

kako se sliši ko policaj pade v vodo?

….gluuuupppp……

ta izjava je pa meni všeč:)

Ženska je dobra za 71 stvari….za kuhat, za pospravlat pa za 69!!!:))))

za 69 ostalih stvari (katere so to se itak ve) :))) naj bi bil zraven tudi moški :))… za kuhat in pospravljat, to pa tako in tako :))

tako je…jaz si moškega brez ženske ne predstavljam…prav tako ženske brez moškega ne…in tako se lahko lepo priklopita v 69:)))

evo, jst se prostovoljno odpovem prvima dvema, da ne bom zmatrana za 69. :))))))))

tako je…jaz si moškega brez ženske ne predstavljam…prav tako ženske brez moškega ne…in tako se lahko lepo priklopita v 69:)))[/quote]

… in črpata eden od drugega 🙂

je imela japkica zgoraj prav 🙂

evo, jst se prostovoljno odpovem prvima dvema, da ne bom zmatrana za 69. :))))))))[/quote]

hehe…se mi dopade tvoj način razmišljanja:))

po moje nocoj sploh spat ne bom mogla. 🙂

…po dobrem seksu se zaspi po nekaj sekundah:)

…po dobrem seksu se zaspi po nekaj sekundah:)[/quote]

ne. temveč se ponovi vajo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close