Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izjava me je šokirala

Izjava me je šokirala

Pozdrav

Z fantom nisva dolgo skupaj, stara sva jaz 26 in on28 vem da dobro zgleda, vem da to tudi on ve ceprav vcasih sam pravi da je kar zakopleksan z lastnim videzom. No skratka stvar je da sva se pogovarjala o dopustu in sem mu rekla za mnenje ene moje kolegice pri cemer se je on počuitil takoj neki ogrozenega (vsaj tak občutek mi je dal…ton glasa, skratka ne vem cudno vglavnem, sploh pa izjava ki je sledila me je totalno presenetila) rekel je da on misli, da moje kolegice si vse njega zelijo spravit v posteljo.
Jaz sem bila cist PAF! Vprašala sem ga od kje ti pa to? On pa da že dolg časa to čut&vid sam ni blo nikol prilike da mi to pove. Sem rekla da vem za eno, da je bla kar nekaj casa zaljubljena v njega sam jo je minil, za druge pa ne verjamem. Povedala sem mu, da so rekle, da dobro zgleda in blabla sam to je bil standard med nami, da je vsaka pač dala kakor neko oceno.Sej moški to tud počnejo.
Jaz vem zase, da se okoli tipa od kolegice ze ne bi muvala, če bi si ga zelela v postelji pa tudi mislim, da ne…..sploh o tem ne bi premisljevala….on je njen in konec sej je dost drugih in za fantazijo in ”prakso” :).
Sploh ne vem kaj naj si mislim, v bistvu sem sam presencena nad tem kar je rekel. Sprasujem se o zaupanju….kolegic in njega. Sej mogoce ni nič kaj takega sam zanima me če se je že kateri kaj takega zgodilo in kateri je najboljši recept za preizkušanje zaupanja. Vem da prevaro je skor da nemogoče preprečit sam mal me je strah razočaranja v prijateljstvu malo manj pa v ljubezni……..moški pač. LP

če bi bil tvoj tip zakompleksan s svojim videzom mu še na kraj pameti nebi padlo,da hočejo tvoje frendice spat z njim… tvoj tip je poln samega sebe…

Čist navdušen nad sabo ni kej…. Ti mu pa reči, da ti je že kakšen njegov kolega isto namignil, pa se ti ne sekiraš zaradi tega. Boš videla kaka bo reakcija…

Mogoče se pa čuti ogroženega, ker se tolk dobr zastopiš s prijateljicami, da bi jih kar s sabo na dopust vzela in se boji, da ne bo imel kaj počet….

Sploh pa tudi, če bi kaka rinila vanjga – sej ni panike, če pač on ne bo zato… To mu daj kar lepo vedeti in reci naj ne komplicira….Razen če misli, da se ne bo mogel zadržati in hop na tvojo prijateljico…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Hojla ….

Moje mnenje je …. Če imaš namen it na morje s fantom … POL PEJT! Če maš nemen it na morje s prijateljicami pol pejt … Ne pa mešat to skupaj!!! Sploh, če so SAMSKE … ker to preprosto ne gre skupaj …

Možno je, da je tip poln samega sebe … možno pa je, da je tudi nekaj na tej stvari in, da ne pozabim omenit, da ti je PRIJATELJICA predlagala, da greste skupaj na moreje.

Ne vem v kakšnem odnosu si s pirjateljicami in ne vem koliko zaupanja je med vama s fantom.
Če so to znanke …. (ki se navadno izkaže, da se zelo rade preverjajo ali ti lahko speljejo fanta ali ne in si na ta način filajo ego) … bi se jaz na tvojem mestu precej zamislila in se vprašala, če le nima prav fant. Če pa je to neka prava prijateljica, ki je v tvojem življenju ves čas, si zaupata popolnoma, je vedno ob tebi … Pač prava prijateljica … potem pa bi se zamislila v njeni smeri ….

Kaj bi naredila????
Pogovorila bi se najprej z enim pol pa z drugim in, če nebi zaleglo še skupaj z obema za isto mizo. Tuki pa nebi mogla več zagovarjat sama sebe ali pa si izmišljevat kakšne zgodbice….
In vsekakor odšla na morje ALI s prijateljicami ALI s fantom …. (drugo je, če govorimo o še kakšnem parčku … a tukaj mislim, da tudi tvoj fant nebi imel težav, da kdo kaj hoče od njega).

P.S. Ne vem pa zakaj razmišljaš o varanju, če bi bil to namen tvojega fanta, ti gotovo nebi povedal kako se do njega obnašajo tvoje prijateljice in kako se počuti kadar je v njihovi družbi, …. ampak bi bil z njimi …!

Zaupaj in se veliko pogovarjaj …
Komu zaupat pa boš spoznala skozi pogovor …
Dobro spremljaj kaj ti kdo govori, kajti zgodbe se kaj hitro začnejo “spreminjat” resnica pa ostaja enaka ….

Lepo pozdravljena,
by bixy

Gabii, samske babe so s hudicem. Ti ga bodo dol dale, in to ne sam enkrat, ce so pa Slovenke, bodo to nared’le s foušije !!! Kaj se bo tip dobr mel na morju, ufff !! Ponoč ti bodo skoz okn not zlezle, sam da bi se parile.

Ja samske so s hudičem, saj veš potreba je potreba, že med vožnjo na morje, ga bo katera, kobajagi pomotoma !!!!!!!!!!

:-))))))))))))))

JOHANUS

Pozdrav

po dolgem casu se javljam in sicer z namenom da se zahvalim za odgovore 🙂 ki so vsi na mestu in cim bo prilika se pogovorim in raziscem pri prijateljicah in njemu. Sej ne vem ce sploh gre kdo se za nazaj brat sporocila tko da bo kdo ….hvala.

Gabii prisluhni svojim občutkom, tudi pri zaupanju je tako, dokler te človek ne razočara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close