Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izgubljena pika kartica

izgubljena pika kartica

izgubljena pika kartica kako hitro pošljejo novo? a je treba plačat novo kartico?

Izgubila si kartico. Torej je nisi blokirala in ti jo lahko nekdo lepo sprazni, če jo najde. Blokiraj jo, vse ostalo pa zveš tam, kjer jo blokiraš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, ker poveš na centru da trasnakciji katere je on naredil ti ne prepoznaš in je njihova dolžnost, da preverijo če je podpis ta prav ob nakupu. Naj uvedejo PIN in teh težav ne bo več.

Ne, ker poveš na centru da trasnakciji katere je on naredil ti ne prepoznaš in je njihova dolžnost, da preverijo če je podpis ta prav ob nakupu. Naj uvedejo PIN in teh težav ne bo več.
[/quote]

Resno dvomim, da se katerikoli izdajatelj plačilnih kartic gre tako igro.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Resno dvomim, da se katerikoli izdajatelj plačilnih kartic gre tako igro.
[/quote]
Meni so tako zlorabili MasterCard in na koncu nisem plačala za 1600 EUR transkaciji, ker jih nisem opravila jaz.

Meni so tako zlorabili MasterCard in na koncu nisem plačala za 1600 EUR transkaciji, ker jih nisem opravila jaz.
[/quote]

To je super, ampak saj podpisa ni težko ponaredit, torej bi se zadeva lahko množično zlorabljala na ta način.

Spomni se kje je bila zadnja transakcija, mogoče je ostala v trgovini. Odkar sam vtikaš kartice notri jih veliko pozabi vzet ven. Za novo piko pa mislim da traja vsaj 14 dni.

Ko sem jo jaz izgubila, sem jih obvestila o izgubi (kraji?), so jo tisti hip blokirali. Vprašali so me tudi, če se spomnim, kdaj in kje sem opravila zadnjo transakcijo.
Po pošti so mi novo poslali v treh dneh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close