Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izguba las pri 16-ih…

Izguba las pri 16-ih…

Živijo. Jaz sem star 16 let. Do sedaj sem imel pač normalno poraščene lase. Vendar sem pred kratkim, mislim, zdaj enkrat v tem času, opazil, da imam bistveno manj las v tem predelu (klikni link za ogled slike): http://www.heroes-list.net/upload/files/1734895476break5.jpg

Problem je, da imam komaj 16 let pa se mi to dogaja, nekak mi ni jasno. In naj še izrazim, da me ZELO moti, in se sploh ne morem pogledat v ogledalo, ker ko se pogledam, gledam direkt v ta predel… U glavnem, mogoče bo komu pomagalo za boljši odgovor, shujšal sem tudi za 25kg – imel sem 80kg, sedaj jih imam 55kg.

Sem že probal nekaj narest glede tega, pa sem se z želetko pobril čez celo glavo, (ker vsi pravijo, da naj bi lasje bili bolj gosti in lepši, če se pobriješ) ampak ne deluje, mislim, saj so mi komaj začeli rasti spet nazaj, ker sem se pred 3 dnevi obril, vendar se da opazit vzorec, ki pa je enak kot prej. Mogoče se pa nisem čist do nule pobril in bi se moral še enkrat z Mach 3 Turbo?

V glavnem, sem tik pred tem, da pokličem zdravnico, ampak mi je sramota hodit tja in govorit o pleši pri mojih letih, zato upam, da mi boste znali pomagati…

LP

Dragi Tony.
To kar se vam dogaja, je pogost normalen pojav.Laseje izpadejo mnogim moškim do 30-etega leta starosti. Vam nekoliko prej, toda TO JE NARAVA.
Niste nič manj vreden zaradi tega, vi ste še vedno isti Tony, z vsemi svojimi dobrimi lastnostmi. Se boste pač strigel z strojčkom na kratko in to je to. Ženskam je to všrč, ne gledajo one na lase. Prej na to, če se smejete, hecate, če ste ”faca”. NEHAJTE SE USMILITI SAM SEBI. KAKŠNO SHUJŠANJE NEKAJ.Akcija, prijatelji, šport, punce, zabava, glasba, ne pa da vam bedarije hodijo po glavi. Ženskam sploh niso pomembni lasje, vam pa tudi nesmejo biti, saj ste živ in zdrav, ne pa slep, v bolnici ali nepokteren na vozičku, kot mnogi drugi.
Pa lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close