Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem izgu7bil prometnega

izgu7bil prometnega

kaj sedaj,rabim pa ga že jutri za tehničnega.A se ga da dobiti na amzs,kjer so mi ga dali(prvega?)

Če se prav spomnim, je tako. Niti preklicati ga ni treba. Sicer pa predhodno lahko pokličeš. Avto lahko registriraš še 30 dni po preteku starega zavarovanja (če ti torej poteče danes, ga lahko registriraš še do 4. septembra). Policaji s tem sicer niso zadovoljni in te tretirajo, kot da avto ni registriran (ker v bistvu res ni tehnično pregledan), zavarovanje pa vseeno velja.

moraš na upravno enoto ponj.

šel sem na upravno enoto-torej na občino,kjer danes na žalost niso imeli uradnih ur,jutri pa ga nujno rabim.Ali ga to dobiš takoj ali moraš čakati par dni???

no no občina in upravna enota res nista isto… bivše občine so sedaj upravne enote, današnje občine pa so lokalne samouprave, kjer s prometnimi dovoljenji nimajo nič..!

torej moraš na upravno enoto, katere imajo načeloma uradne ure za promet vsak dan, dovoljenje izdajo takoj.

na amzs so mi rekli da moram na občino in sem šel,v kranju imamo vse v zvezi z prometom na občini-če ne verjameš pridi pogledat:)drugače pa hvala za odgovor

Sicer nisem iz Kranja, ampak takole v zvezi z občino in upravno enoto: upravna enota ima samo svoje prostore na občini, drugače pa vse zadeve v zvezi z registracijo, osebnimi dokumenti, izpiti itd. urejaš na upravni enoti in niti slučajno ne na občini. Ne mislim prostorsko. Upravna enota in občina sta res ponavadi (ne pa vsepovsod) v istih prostorih, ampak župan nima z upravno enoto totalno nobene zveze. Če ti referentka na prometu zaj…. kakšno stvar, to županu lahko čisto dol visi, ker ni njen nadrejeni, predstojnik upravne enote je načelnik upravne enote, to ti pišem zato, če se boš slučajno kdaj komu žalil, da ne boš izpadel bedak. Je pa res, da še vedno mnogi menjajo upravne enote in občine, kar sta pa dva popolnoma različna pojma. P.s. brez zamere, ni mišleno hudo, ampak tudi drugim v vednost.

New Report

Close