Izgorelost?
Partner ima manjši libido zadnje tedne. Je brez prave energije, utrujen. Pravi, da se še tako ni počutil.
Hodi v službo in doma smo imeli zelo veliko dela. Jaz s tremi otroci, psihičnimi težavami, on šiht na 4 izmene in doma hišo graditi na hitro. Sam. Ko je začel je začel tudi alkohol malo bolj piti, da ga je držal pokonci, da je zdržal ta tempo. Skrbi me zanj..
On ne ve kaj mu je, jaz seveda še manj. Opaža že nekaj mesecev to, zadnje tedne še bolj intenzivno, da nekaj ni ok.
Kakšni predlogi?
Kakršnakoli pomoč bo prišla prav.
Hvala vsem.
Hvala dvema, ki sta si vzela čas in lepo odgovorila.
Alkohola je preveč, ja. Ampak je že poskušal omejit… Jz sicer pravim, da bi mogu čist opustit, ker bi ga takoj zamikalo nazaj. To se namreč dogaja, ampak še ni zmožen. Si imel kakšno pomoč al samo v glavi “klik”? Ker prislit ne morš človeka, samo slabše lahko narediš s tem. Sam mora nardit korak. Ampak neko oporo, pomoč pa rabi. Ne vem, kaj je prav in kaj ne.
Mi ne moremo pomagat. Najprej je treba ukinit alkohol in nikar se toliko gnat za delom. A je treba vse na takoj? Boste pač vseljeni čez eno leto. Naj več počiva, pogovarjajta se, dobro kuhaj, pojdite ven na zrak, na kakšen hrib, brez obveznosti. Če po določenem času ne bo nič bolje, pa do zdravnika, vendar mislim, da lahko sami z drugačnim načim razmišljanja rešite stvari.
tašinka, 11.11.2021 ob 14:57
Mi ne moremo pomagat. Najprej je treba ukinit alkohol in nikar se toliko gnat za delom. A je treba vse na takoj? Boste pač vseljeni čez eno leto. Naj več počiva, pogovarjajta se, dobro kuhaj, pojdite ven na zrak, na kakšen hrib, brez obveznosti. Če po določenem času ne bo nič bolje, pa do zdravnika, vendar mislim, da lahko sami z drugačnim načim razmišljanja rešite stvari.
Z nasveti lahko pomagate. Drgač res ne vem, kak bi lahko.
Vi vidite bolj objektivno stvar.
Nimamo druge strehe nad glavo, kot to, v kateri smo zdaj in jo je treba dokončat do zime. Streha manjka, pa je blo spomladi naročeno da bo, pa so nas zgleda dal na zadnje mesto in zj bomo pol strehe sami nardil. Pa tud finance so velik problem pr nas.
Tko da ja.. ni tko izi k zgleda od delč. Žalostno je vse skp.
Forum je zaprt za komentiranje.