Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izdelava internetne strani

Izdelava internetne strani

Koliko časa tisti, ki zna izdelat internetno stran porabi časa zanjo, da jo izdela(seveda, če mu daš že vse narejeno ozadje, tekst, slike v obliki microsoftofficeinfopath)za 3 A4 strani naprimer?

Odvisno od zahtevnosti same strani.

Za preprosto stran, kjer navedene podatke le namečeš na stran in naložiš na strežnik, je dovolj okrog 3 ure.

To lahko s klikom v parih sekundah sama izvoziš v html obliko (končnice *.htm, *.html), potem pa se to samo naloži na strežnik, pri čemer še rabiš svojo poddomeno oz. domeno. Od gostovanja do poddomen se najdejo zastonj ponudniki, venda niso preveč zanesljivi (dosegljivost, reklame, hitrost)…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšno gostovanje spletne strani mi priporočate, da bo stran lepo delovala(obsežnost strani bo 14.000 KB) ?

nekaj zelo ugodnega – saj glede na zahteve ne potrebuješ kaj veliko.

2-4eur na mesec.

Ugodno – KLIIIK TU[/url]

Eno simpl stran se da narediti v parih minutah. Če pa si nesposoben ali samo movzes denar pa rabiš leta in leta.

Jaz imam večino že narejeno, razen obrazca za povpraševanje, zdaj je pa potrebno v html pretvorit in postavit na strežnik.

Dreamweawer je zelo preprosto orodje za izdelovanje strani in za postavitev na strežnik.

Taki so najdražji. 🙂

Za 3 strani si pa na Googlu naredi blog. Zastonj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close