izdaja..?
zdravo,
imam kar veliko težavo in sm pišm kr res rabm nasvet. moja najbolsa prijateljica ima fanta in z njenim fantom se zelo dobro razumeva. problem je u tem da je njen fant poznan kot velik ženskar ceprav od kar je z mojo prijateljico se je precej spremeniu. ucasih greva z njemim fantom sama vn in ona je zelo ljubosumna, sej ne recm njen fant je ful hud in use, sam kr je od moje prijateljice fant to spostujem in ceprau greva ucasih sama vn se nc ne zgodi. z prijateljico sve se pogovorile in jasno mi je dala vedeti da jo skrbi ce kaj cutm do njenega fanta. lepo sm ji povedala da njenega fanta ne cutim nic pa mi preprosto ne vrjame. in tukaj nastopi problem… njen fant mi obcasno pise in nedolgo nazaj sm bla vni z njim in njegovim prijateljem in tisti vecer mi je njegov prijatelj povedal da kar pogosto govori o meni in d sm mu usec, jz pa nism vrjela niti besedice ker ju kar dobro poznam in onadva sta se sposobna delat norca iz takih zadeu… no ampak isti vecer mi je pa se sam napisau sms d sm mu ful usec in d sm luskana in da je pripravljen probat z mano ce se z mojo prijateljico ne izide… ceprau ne cutm nc do njega mi je se vedno nekako usec in tukaj nastopi problem kr nevem kaj naj naredim..
Nas ti malo hecaš a ne? :)) Da ti je všeč in da nič ne čutiš do njega, ne gre skupaj. Ravno to, da ti je všeč, pomeni, da nekaj čutiš do njega. Če ne bi, problema sploh ne bi bilo. Jaz tud ne vem, kaj naj narediš. Kaj pa sploh lahko? Čakaš?
Forum je zaprt za komentiranje.