Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izbrisana tema o LGBT pravicah in MADŽARSKI, pohvala moderatorjem!

izbrisana tema o LGBT pravicah in MADŽARSKI, pohvala moderatorjem!

Sem mama 10 letnemu fantku, ki kaže več kot očitne znake, da bo morda nekoč- prav kmalu isto spolno usmerjen.

To je čudovit fantek. Bi bil pa veliko raje punčka – se mi zdi. Vsaj za zdaj je tako, ko še ni pubertete. Ima dolge svetle lase, ker sam tako želi, ostalih stvari o njem ne bom povedala, ker čuvam njegovo identiteto.

Zaupala sem se mami njegovega prijatelja – takoj je prepovedala svojemu otroku vse stike z mojim otrokom. Naj povdarim, da je ta mama učiteljica!!!!!

No seveda bo o tem izvedela ravnateljica, zato ti kokoš od učiteljice, če to bereš, močno upam, da se ti zniža plača.  2 fantka sta ostala brez prijateljstva. Tvoj je celo postal nasilen do mojega.

Na čigavem zeljniku je to zraslo????

Ampak izvedelo se bo, ne skrbi.

Podpiram osveščanje o tej temi v šolah!!! Ali se bodo pa istospolno usmerjeni začeli ubijat zaradi nesprejemanja družbe.

Ne bom opisovala kako hudo je, če nisi sprejet!!!

Ko je bil tvoj otrok en velik kos špeha na dveh nogah, sem podpirala vsako tvojo idejo – v vrtcu je bilo vse prilagojeno NJEMU, da se on ne bi slabo počutil.

Sedaj, pa tako vračaš??? To se bo razvedelo. Ampak verjami draga moja. To se bo razvedelo med pravimi ljudmi. Nisem več ne neumna ne naivna.

Pa lep dan še naprej. Saj veš kdo si, uživaj in uživaj s tem grenkim priokusom.

Kar se tiče nasilja sem prepričan da sem nekje prebral da je največ družinskega nasilja in razhodov med lezbijkami, vmes so heteroseksualci, najmanj  pa je sranja med geji.

Kar se pa tiče raznih gej klubov se mi zdi da je njihovo glavna funkcija varno mesto zbiranja za geje, prostor kjer občutijo pripradnost, se počutijo varne, iščejo ljubezen in seks. Ne vem zakaj bi babovje tam rinilo in iskalo pozornost ter posledično nadlegovalo geje. Ali pa kakšen hetero moški, ki je potencialno homofobičen in zganja nasilje. Smisel gej kluba je, da olajša iskanje partnerja. Ne pa da prideš v klub in ne veš kdo je v resnici gej in te nekdo še napade! Pa še ta te bolijo oči od grdavšastega usekanega babjega šusa! Pa tudi ni živalski vrt da privlači firbce in je nekdo obravnavan kot žival v ograjenih kletkah. Ja saj vem, da je treba delat profit in prodajat pijačo. Sanjski profit imeti klub in služit na račun gejev in heterotov. Da pa nekdo pomisli na varnost in potrebe gejev pa je že utopija! Kar pa je osnovna ideja gej kluba. Na žalost je pa takih gej klubov malo. Glej mene tudi ne zanimajo navadni klub in se mi ne rine tja! Pa vemo kako dobrodošli in sprejeti bi bili geji tam!

Moti mi lažno oglaševanje da je nek klub gej, v resnici pa je LGBT. Glej ne mislim hodit v klub gledat ne neke izumetničene draq queene (klovne), brez akrobatkskih spretnosti. Enkrat so mogoče še zanimivi za pogledat. Razni izkoriščevalski biseksiči brez dobrega okusa me ne zanimajo. Že spet lezbično babovje samo v napoto. Tisti trans mutanti, ki ne veš kaj skrivajo v gatah in zavajajo tudi brez zveze. Moti me da je vse odprto sred noči! Pa nisem vampir! Polno preverznih okuženih  pijancev , ki samo mislijo na seks. Zato tudi tam moja noga nikoli ni in ne bo vstopila!

Tudi spletne zmenskarske aplikacije za istospolne niso nič boljše. Lažno oglaševanje da gre za gejevsko aplikacijo, potem pa tam puščajo biseks in radovedne moške (karkoli to že pomeni), razne trans mutante (bolečina za oči). Seveda se gor uštuli tudi homofobno in širi sovraštvo in nasilje! Razni odvratni crossdresserji. Pa neki debili provocirajo in odpirajo lažne profile z ženskimi slikami! Pa tudi ostalo bolj švoh! Razni preverzneži  iskalci pozornosti. Potem pa pričakujejo da še nekdo to plačuje!

Od kar tega sranja ne uporabljam več se mi je IQ občutno dvignil! Če pa je usojeno da koga kot je treba srečaš in spožnaš, je to možno tudi v živo. Če pa ne tudi prav imam polno stvari ki jih imam za delati in jih lahko počnem, ki me izpolnjujejo. Jebeš to sranje od gejevskih klubov in aplikacij!

Sem mama 10 letnemu fantku, ki kaže več kot očitne znake, da bo morda nekoč- prav kmalu isto spolno usmerjen.

Pa kako te ni sram?! To je posledica tvoje izprijene vzgoje! In očitnega dejstva, da fant nima v družini moške avtoritete, ampak ti igraš vlogo očeta in nosiš hlače.

Takim kot si ti, bi bilo treba otroke odvzeti in jih dati v posvojitev/rejnišvo. Tako bi bilo za 10-letnega fantka še upanje, da bo vzgojen v zdravega, normalnega in poštenega moškega. In ne v naokoli gonečega se pedra, ki bo vsak dan perverznežem za praznjenje jajc ponujal svojo smrdljivo utripajočo rit!

Odgovor na objavo uporabnika
Andrassy, 10.07.2021 ob 11:45

Pa kako te ni sram?! To je posledica tvoje izprijene vzgoje! In očitnega dejstva, da fant nima v družini moške avtoritete, ampak ti igraš vlogo očeta in nosiš hlače.

Takim kot si ti, bi bilo treba otroke odvzeti in jih dati v posvojitev/rejnišvo. Tako bi bilo za 10-letnega fantka še upanje, da bo vzgojen v zdravega, normalnega in poštenega moškega. In ne v naokoli gonečega se pedra, ki bo vsak dan perverznežem za praznjenje jajc ponujal svojo smrdljivo utripajočo rit!

Uf kakšna samoritičnost! S takim pisanjem in takimi posti misliš da si vzgojeno, kulturno, moralno in dobro? Si zabito, neinteligentno, zaostalo, zlobno, psihotično, kot da so te vzgajali neandrtalci v škocjanski jami! Najbolj smrdljiva gnojnica kaplja ravno iz ust desničarskega klerikalnega kmetavzarskega krščanskega! Se grem stavit da si tista gnilujoča grdavšasta opravljiva foušiva babura s izsušenim pizdovjem (kot sahara) ki se vsak dan kot lenivec vlači do cerkve in mi je vedno v napoto na pločniku, ko rit široka kot radijator zavzame cel pločnik! Ma daj si kupi lubrikant in si v svoje okrušeno pizdovje za začetek vtakni zobotrebec. Boš že doživela orgazem ko si tako kuhca sestradana! Boš potem malo dala mir!

Ha ha ha…

To kritiziranje samo kaže na to kako veliko knjig sta prebrali.

Najprej je bil torej sin od učiteljice debel in zato se je moral vrtec temu prilagajati in spoštovati drugačnost.

Sedaj je drugačen nek drugi fantek, pa se ga lahko kar zmrcvari?

Pa saj niste normalni.

Sploh pa, da učiteljica to dopusti. Kot mama in kot učiteljica.

Sramota.

Le povej ravnateljici. Ampak ne tisti ravnateljici na vaši šoli.  Povej ravnateljici kjer omenjena uči.

Še zbežala bo, ti rečem

Ženski se slabo piše, kajti če učiteljica dela take scene potem je morala njena zelo šibka točka.

Če sta fanta enako stara in predvidevam, da če sta bila v vrtcu skupaj, da sta sošolca, lahko mnenje o odnosih v razredu poda učiteljica.

To je prvo. In drugo – takoj, ko bi otrok od omenjene primitivne učiteljice naredil nekaj, kar ni v skladu z moralnimi pravili – UKREPAJ in doseži, da se tega otroka odmakne. Kajti otrok posnema starše. Naredi celo sceno, če je treba in stvari bodo prišle na dan!!!

Ne bo je zlepa odnesla. Bodi pozorna na vse kar točno ta otrok diskriminatornega stori sinu.

Držim pesti, da se to reši!!!

Da obstajajo nemoralne učiteljice je itak jasno, ampak ne skrbi – ljudje niso neumni- hitro prepoznajo problematične ženske.

Jo boš že dobila, zdaj pojdi v vojno.

Bori se pametno. Saj znaš.

V bistvu je tako, da bo itak vse te stvari povedal otrok sam. Kajti on je tisti, ki je to občutil na lastni koži.

On ve kako je, ko njegovega prijatelja mama ne pusti se z njim igrati.

On ve kako je, če mama od tega prijatelja povabi na palačinke fante z dvorišča – samo njega ne. Pa je takrat 9 letnik otrok rekel – pa lahko bi še meni dala eno palačinke. Tako je komentiral, ko je ostal sam na dvorišču.

Sedaj se je logično sam odmaknil od tega dečka, hudo mu je za to.

In upam, da bo nekoč, ko bo njegov glas slišan, ko bo dovolj star, da bo javno o tem govoril. K temu ga spodbujam. ( na splošno).

Sedaj pa sem jaz njegova usta, oziroma bo pri svetovalni delavki in tako naprej itak vse sam povedal!

Učiteljice – kot prvo slabe, slabe izkušnje imam z vami – pa je moj sin odličen.

Niste ne človeške, ne strokovne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close