Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izbrati je treba ponudnika za internet

Izbrati je treba ponudnika za internet

Do sedaj sem dostopal na internet preko navadnega modema (volja). Ker so potrebe postale večje bi moral izbrati drugo varianto. Najboljše bi bilo ADSL. Povprašal sem že na T-2 a sem predaleč od centale. Ostane mi verjetno Siol, volja,…. Prosil, bi vas, če mi lahko svetujete kaj bi bilo najboljše? Živim na vasi 5 km od mesta. Internet so začeli uporabljati tudi otroci, tako da bi bilo mogoče najboljše hitrost okoli 1Mb. Bi pa rad izbral nekaj optimalnega med ceno in hitrotjo, zanesljivostjo,….
Hvala za nasvete in pomoč.

Ne da bi delala reklamo, a jaz sem v podobnih pogojih kot ti nadvse zadovoljna z Amis-om. Imam 1Mb paket, cena pa ravno nekje vmes med T2 in Siolom.

Več o tem na

Drugače pa poglej keteri ponudniki so ti najbližje (XDSL, mogoče tudi kabelska), če pa ne veš, pa poglej na njihovi www strani kako imajo razporejene centrale oziroma kako imajo preko telekoma…

Lp, Max

Vsekakor Amis.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close