Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izbira prave znamke šampona za barvane lase in volumen- kaj svetujete?

Izbira prave znamke šampona za barvane lase in volumen- kaj svetujete?

Če ima katera podobne lase, bo razumela, kaj želim.

Imam tanke, nežne, ampak kar goste lase, tako da pri izbiri pravega šampona, mi pride volumen super. Imam barvane lase.

Trenutno uporabljam Syoss, ampak ga moram kdaj pa kdaj zamenjati, ker se mi lasišče navadi nanj in mi lasje postanejo dan prej bolj mastni.

Po kakšnih šamponih, kot so L’oreal, Elseve ali podobnih, so bili lasje popolnoma brez volumna, zbiti, nekako polizani.

Kakšne šampone za barvane lase mi še priporočate, da ne obtežijo las in jim dajo lep volumen po umivanju. Cena pa največ do 10 eur oz. odvisno od količine šampona. Zapišite še količino šampona.

Hvala za nasvete. 🙂

Meni je top šampon kerastase, je sicer dražji, ampak zelo dober, sem zadovoljna. lase si perem 1x tedensko, tako da ga imam za dolgo časa. naročam ga pa preko spleta. Imaš pa več vrst, za določen tip las

Ne jezi se, ampak ne vem za barvane, povem pa za nebarvane. Tudi jaz sem vedno imela težavo zlizanih las po uporabi balzama (brez balzama pa sem se scukala pri česanju), tako da zdaj uporabljam samo olje (nanesem (začnem pri špicah) in razčešem) (Aussie olje) in potem umijem (s koprivnim šamponom od Ilirije-ki ga imajo v vsakem Mercatorju) in je super. Olje da nekaj volumna oz. če bi se mi zdelo, da je preveč olja, bi lahko večkrat šamponirala (ali pa kakšenkrat izpustila olje).

Včeraj sem brala, da bi morali lasišče večkrat masirati z oljem. Bodisi je to olivno, arganovo ali masažno olje.
Lahko se mu doda tudi par kapljic olja čajevca.
Dober šampon je z arganovim oljem. Je iz Maroka.
Osebno najraje uporabljam Baby šampon. Da lase pri česanju manj potrgam, uporabljam balzam v spreju, ki se ne izpira.

jaz sem vse poskusila. Olje mi ne paše, preveč masti moje tanke, goste in mastne lase. Jaz šamponiram, potem nanesem za lešnik balzama ali maske, sperem in na koncu še enkrat šamponiram, tu dam malo šampona. Na vlažne lase peno in fen z difuzorjem, pride kar solidno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close