Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izbira izdelkov za nego suhih/poškodovanih las

Izbira izdelkov za nego suhih/poškodovanih las

Prosila bi vas za nasvet pri izbiri izdelkov za nego las. Šele pred kratkim sem namreč ugotovila, da mi silikoni v teh ne odgovarjajo, tako da prenavljam svojo zbirko v kopalnici.
Moji lasje so barvani iz srednje rjave (bolj taka mišja barva je:) ) na zlato rjavo, frizerka mi barva vsakič samo narastek. Lasje so posledično precej suhi (lasišče se mi sicer hitro zmasti) in malenkost poškodovani. Večinoma so rahlo valoviti, približno vsake 3 mesece si strižem konice. Sušim si jih 90% časa na zraku in si jih ne likam. Moja največja težava je, da so lasje po pranju preveč puhasto mehki in voluminozni, poleg tega mi nagajajo mali laski, ki včasih štrlijo na vse strani in se umirjo šele po kakšnem dnevu (si pa lase umivam na vsake 2-3 dni). Do sedaj sem za po pranju las uporabljala razne proizvode na bazi silikona, največ Klas.
Šampona, ki ju uporabljam sta Tigi Oatmeal&Honey in pa Lavera Vrtnica. Kot balzam mi je ravno tako všeč Tigijev Oatmeal&Honey. Odločam se za nakup še kšnega preparata kot npr Joico K-pak reconstructor ali Redken Anti-snap, mogoče kaj od tega priporočate? Glede na to, da moji lasje niso zeloo poškodovani, bi temu prilagodila tudi pogostost uporabe. Poleg tega bi potrebovala še eno res kvalitetno hranilno masko in pa najpomembnejše- nekaj s čimer bi lahko v red spravila svoje ‘frizzy’ lase po pranju (gledala sem Tigijev After party ampak mislim da je spet na bazi silikona). Bi tudi menjava šampona/balzama pri tem lahko pomagala?

Vsakega mnenja/nasveta bi bila zelo vesela..

LP

Pozdravljeni.

Poiskusite negovalno linijo Brelil BioTreatment namenjeno suhim in poškodovanim lasem.

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close