iz veze kako naprej?! kako spoznati …
Super, hitro se učiš. Ampak nisem se jaz spotaknil ob to, Paco se je. 🙂 Meni bi bilo vseeno, če mi simpatija pošlje sms tudi preko Fb. 😉
To bolj zgleda tako, kot da iščeš pravi recept za kruh. 🙂
Misliš, da je dovolj le pravi recept ali pristop in uspeh bo zagotovljen.
Ni pravega ali univerzalnega pristopa, ki bi ti omogočal spoznati pravega moškega. Prav tako navajanje takšnih in drugačnih pristopov tebi ne bo dosti koristilo, saj ne moreš postati nekdo drugi, ki flirta na svoj način. V vsakem primeru boš izhajala iz sebe in delovala tako, kot znaš. Pomembno bo le, kaj se boš iz tega naučila.
vzemi si na “piko” kakšnega, ki ti ne more zbežati — npr. kelnarja, prodajalca, …. pogovarjaj se z njim kar on pač počene in ves čas glej v “plonk cegelc”, kjer imaš napisamo: moram ga osvojiti, mora me peljati domov, mora me kresniti
ostali pa so z napako praviš… in vsi dobri so zasedeni. tudi vse dobre so zasedene.. sploh pa vsak človek ima določeno patologijo v sebi, če ne ravno psihično, pa sigurno fizično.. iščemo popolnost? lepotička je res lepa na prvi pogled, ko pa jo spoznaš, pa vidiš da ima npr. kakšno bolj ali manj težko bolezen. torej… širše dejmo pogledat. 🙂
hjam … take (da jim ni do seksa z ženskami) znaš najti v gay klubih
sploh pa — kaj bi rada: gospodinjila? bila ljubica? se gonila po tičih? … si kandidatka za nuno.
sploh pa — kaj bi rada: gospodinjila? bila ljubica? se gonila po tičih? … si kandidatka za nuno.[/quote]
Imaš kaksne probleme z gayi? Gospodinjim tako ali tako, ker si nekoga, ki bi pocel to namesto mene ne morem privoščiti. Ljubica ne zelim biti, ker tudi meni nebi bilo vsec, ce bi imel moj dragi zraven se kaksno! Gonila se pa ne bom ker se goni bicikl.
sploh pa — kaj bi rada: gospodinjila? bila ljubica? se gonila po tičih? … si kandidatka za nuno.[/quote]
Imaš kaksne probleme z gayi? Gospodinjim tako ali tako, ker si nekoga, ki bi pocel to namesto mene ne morem privoščiti. Ljubica ne zelim biti, ker tudi meni nebi bilo vsec, ce bi imel moj dragi zraven se kaksno! Gonila se pa ne bom ker se goni bicikl.[/quote]
ja prav – odločitve so itak tvoje … tako kot pišeš boš do 55 leta “nesrena” – potem pa boš spoznala par ločenk, nesrečnic … s katerimi boste hodile v šoping in na kofete.
Odločitev/izbira pa je tvoja. Nikakor pa ni nujno, da je karkoli po tvoje, če si amebna
Imaš kaksne probleme z gayi? Gospodinjim tako ali tako, ker si nekoga, ki bi pocel to namesto mene ne morem privoščiti. Ljubica ne zelim biti, ker tudi meni nebi bilo vsec, ce bi imel moj dragi zraven se kaksno! Gonila se pa ne bom ker se goni bicikl.[/quote]
Mislim, oziroma vem, da NM-3w nima težav z gay-i. Resnica, ki jo napiše na zelo svojstven način, pa včasih boli, peče, žge, ampak drži!
Flirat je zelo enostavno, če si zadovoljna in samozavestna oseba. Ko greš ven ti ne sme biti cilj, da spoznaš moškega svojih sanj, ker ga nikoli ne boš. Bodi vesela in sproščena in izkoristi vsak pogovor z moškimi, da malo potreniraš. Ko plešeš, pleši z dušo in uživaj v plesu – jaz ti povem takoj boš imela 5 plesalcev okrog sebe. Greš za šank naročit pijačo, se sosedu malo nasmehneš in že steče beseda. Vse je enostavno, glavno da ne razmišljaš o tem, kako, kje, …
Forum je zaprt za komentiranje.