Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iz veze kako naprej?! kako spoznati …

iz veze kako naprej?! kako spoznati …

kako se približati moškemu? resno sprašujem! namreč stara sem malo čez 30 in sem bila “celo večnost” v vezi, zato sem izven vsega. zapeljevanje kaj je to?!:) (no to mi ni šlo že prej najbolje, vendar sem bila mlajša in ker sem bila ogromno med ljudmi, sem se kar hitro znašla. tukaj nastane problem! ker zunaj nisem bila prav tako celo večnost:) nevem kaj in kako. najraje mogoče preko kakšnega portala za spoznavanje, fb… vendar niti komunicirat neznam z simpatičnim tipom, ker sem bila navajena na enega in renično mnogo let.
vsak nasvet je dobrodošel.
pa ne mi o tem, da naj sedaj malce vzamem čas zase, to tako ali tako,vendar me še vedno zanima pravi pristop?

Lahko recimo začneš kar tukaj smo sami fejst pobje, kleni slovenci.

Jaz naprimer iščem kakdidatko za ljubico 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

tukaj odpade!:) ne sprašujem kje naj iščem, temveč na kakšen način?!

Poizkusi komunicirati NORMALNO!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ženska ki ne zna flirtat je nekako tako kot, da mačka ne bi znala presti 🙂

priznam neznam:) sem kriva! 😉 sem pa kljub temu vedno imela moškega, ki mi je bil všeč, vendar kot sem napisala sem že iz forme:) v živo komunikacija z moškim ki mi je res všeč nevem kako bi šla. preko portala, pa še mogoče, ker ni neke treme. pa se vseeno zatakne:)

Hja, tudi sama nisem spogledljivka, a nekako znam ujeti moško pozornost. Takole pravim:
– bodi kar si
– bodi prijazna, nasmejana, sproščena
– ko ujameš moški pogled, naj bo tvoj pogled topel in nežen
– če moški zadrži pogled se morda rahlo nasmehni, da bo vedel, da je OK
potem bo pa že sam kaj naredil za stik, če si mu všeč.

Glej moj razpis za ljubico, ki ga imam zunaj še velja. Predlagam, da se registriraš in mi pošlješ svojo prijavo z natančnim opisom dosedanjih izkušenj na ZS 🙂

Ja, imej v uvidu, da je tudi moškemu težko in se boji zavrnitve, a če mu je za kontakt se bo zagotovo potrudil in ti dal znak …tudi če pogovor prav ne steče, če sta oba v zadregi, vama pa pogledi govorijo, da sta si všeč, se smejita – pol je to že OK … nekaj se je pač treba začet pogovarjat, vsak naslednji korak je lažji …

štorasta sem da joj:) vendar bo nekako treba v akcijo:)
seba111 hvala na ponudbi, vendar ne bi;) morda se najde kakšna druga kandidatka zate.

bodi v družbi, nasmehni se, igrivost, radostnost…sproščen klepet. moškega bo pritegnila tvoja sproščenost, dostopnost. opazil bo da je v tvoji družbi prijetno, pristopil bo in sam bo opravil vse nadaljnje korake. ti se potem samo prepustiš. 🙂

Joj škoda jaz pa sem imel pripravljenih že par nagradnih vprašanj z mamljivimi nagradami 🙂

sem že vrgla oko na enega, ki ga poznam le bežno. bi pa ga rada spoznala bližje. vednar se še vedno opogumljam. bi prvo poskusila z smsom preko fb…

najpreje začni s plavanjem … tega človek ne pozabi
potem s kolesarjenjem … tudi tega človek ne pozabi
… počakaj 25 let, da se prepričaš, da obvladaš plavanje in kolesarjenje

—-
pol si pa iz tahujšega mimo in lahko z znankami hodiš v šopinge, na kofetkanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Flirt?
To je nekaj, ko se drugemu predstavljaš z nečim kar v resnici nisi?
A, tega ne obvladaš in to se ti zdi moteče? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pusti vse nasvete dripcev tuka — itak so še bolj zarjaveli kot ti

javi se mi na ZS, pa oddelava par seans v živo … cena: plačaš drinke in porabljen bencin
sobo plačam jaz

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja fak no to sem imel jaz v mislih.

Neznam flirtat pošlji mi tvojo prijavo in natančen CV ter dokazila na zs, če da še moja mami soglasje se lahko kaj zmeniva 🙂

SMS preko FB??? Ajajajajajajajajaj. Res si v krizi.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

pusti vse nasvete dripcev tuka — itak so še bolj zarjaveli kot ti

javi se mi na ZS, pa oddelava par seans v živo … cena: plačaš drinke in porabljen bencin
sobo plačam jaz[/quote]
Najbolj obupani so najbolj pogumni. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

SMS preko FB??? Ajajajajajajajajaj. Res si v krizi.[/quote]

ja no, saj sem napisala da sem res iz tega in nevem kako začeti!
kaj pa je narobe, če pošljem kakšno sporočilo? kvečjemu se iz klepeta kaj razvije,tudi če samo boljše poznanstvo, če kaj več, pa super:) v kolikor vse skup pade v vodo, bo pa ena izkušnja več, kar ni nič narobe. tako da me res zanima, kaj je tako naroče, če za prvi stik uporabim fb?

Sms preko gsm, sporocilo pa preko fb. Ne pa sms preko fb.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa če tip zablokira tudi takrat, ko mu ženska da zeleno luč?

jao no. sms- sporočilo isti šmorn!

Pol maš pa problem 🙂

Kaj pa če tip zablokira tudi takrat, ko mu ženska da zeleno luč?[/quote]
Slab šofer? Lahko ga pa naučiš vozit, če si upaš. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close