Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style iz vaših »normalnih« oblačil naredi nosečniška

iz vaših »normalnih« oblačil naredi nosečniška

ali je katera videla, da kaj takega prodajajo kje v kakšni trgovini

http://www.da-da.si/node/22

Saj tole si lahko narediš sama! Gotovo za manj kot 16€!;)

To je zares zelo drag košček garderobe 🙂 Pošteno povedano, ti ni kaj veliko v pomoč, ker ti ne nadomesti nosečniških oblačil.Jaz bi na tvojem mestu raje dodala še nekaj Eur in si za začetek kupila ene prave nosečniške hlače, saj imajo le-te nastavljiv pas in res jih lahko prilagajaš čez celo nosečnost. Pomembno je, da se ti v oblačilu v redu počutiš in dvomim, da ti ta kos elastike to nudi. Če pa ti je že tako všeč, potem si to sama naredi, ker 16Eur je too much!!!

res je bolj pametno, da si kar nosečniške hlače kupiš, ker ta pasek, ti bo prav prišel samo na začetku, potem boš pa itak rabila hlače.

Ja, jaz sem to imela… Ampak se pa tudi nisem praktično nič zredila nikamor drugam kot v trebušček, pa še ta ni bil ravno ogromen. Tako da ja, sem celo nosečnost nosila stara oblačila, s prilagoditvijo, edino malo bolj sem nosila kakšne tunike ipd.- nekaj sem si jih kupila.

Jaz sem pet mesecev po porodu. Tudi jaz sem mislila, da je nakup nosečniških hlač nepotreben strošek, ker bom kao že kako. Pa mi je na srečo prijateljica odprla oči, ko mi je svetovala, naj si vendar kupim vsaj ene hlače za začetek. In res je imela prav. Skupaj sva se odpravili v Leclerc in si tam kupila nosečniške kavbojke. Sploh nisem bila nikoli pozorna, da imajo tudi tam takšno konfekcijo in to še ugodneje kot v Kepici in podobnih trgovinah. Res sem jih nosila celo nosečnost in še zdaj. Po pravici povedano, so tako udobne in lep model, da jih bom lahko ponucala dokler bodo skup držale:-) Zdaj, ko nimam več trebuščka, sem si jih nastavila na ožje in gor eno majčko oblečem; resnično ni videti da so nosečniške.Malo sem zatežila, a nosečniške hlače niso proč vržen denar in se jih da ponositi.

sem v 17. tednu in se nisem nikamor zredila razen v trebuh in še to ne veliko, zato bi z nosečniškimi hlačami še malo počakala, bi mi pa prav prišel tale pasek, me ravno toliko tišči, za 1 cm ali dva…je pa res najbolj pametno, da si ga sama naredim…

hvala

za celih 0,67 € sem si naredila tele podaljške :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close