Iz temno rjave na medeno barvo las
Trenutno imam temno rjave lase, barvane z barvo Subrina, ki pa mi je po tretjem barvanju (seveda v razmaku) prijela slabše z nekim pridihom rdeče, kar mi ni najbolj všeč. Še sonce čez poletje je naredilo svoje in sedaj je moja barva “kr neki”.
Probala bi presedlat na medeno barvo. Bi šlo to doma? Če da, s katero barvo? Če ne mi ostane frizer, to vem. Prosila pa bi še za predlog s katero temno rjavo naj se pobarvam, da bom temno rjava, brez odtenka rdeče. Moja osnovna barva je temno blond oziroma lešnik.
Hvala za nasvete.
Do medene barve boš težko prišla kar doma,boš morala obiskat frizerja.Glede na to,da si temno rjava bo treba malo posvetlit lase in nato nanest kakšno svetlejšo barvo.Ti ne priporočam,da eksperimentiraš doma,sploh zato,ker je treba svetlit lase.
Glede temno rjave pa je takole,ko kupuješ barvo poglej,da ne piše kostanjevo rjava(v tej je rdeč odtenek) kupi kakšno dark brown ali kako temno čokolado,nevem kako temna bi rada bila.Jaz ima keune barvo v št 4 pa je kar temna. Priporočam keune,ker so negovalne barve in lasje se po njej zelo svetijo,seveda,če niso predhodno uničeni.
Upam,da sem kaj pomagala….lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.