Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iz službe učitelja v povsem druge vode…

Iz službe učitelja v povsem druge vode…

Kar nekajkrat sem že zasledila, da so (ste) nekateri pisali, da ste včasih poučevali, potem pa ste to službo zapustili in sedaj opravljate nekaj povsem drugega.

Zanima me, kaj opravljate sedaj, saj se mi zdi, da je izobrazba učitelja tako specifična, da ne vem, kje bi se taka oseba lahko še (poleg šole) zaposlila?

Moja je po poklicu učiteljica nemščine in angleščine, srednjo šolo ima ekonomsko, sedaj dela ob šoli višjo ekonomsko in je zaposlena v neki multinacionalki kot vodja projektov.

Odgovor na objavo uporabnika
trijesvetikralji, 06.01.2022 ob 09:03

Kar nekajkrat sem že zasledila, da so (ste) nekateri pisali, da ste včasih poučevali, potem pa ste to službo zapustili in sedaj opravljate nekaj povsem drugega.

Zanima me, kaj opravljate sedaj, saj se mi zdi, da je izobrazba učitelja tako specifična, da ne vem, kje bi se taka oseba lahko še (poleg šole) zaposlila?

Zelo ozko razmišljaš. Učiteljice imajo sedmo stopnjo izobrazbe in se lahko zaposlijo na številnih delovnih mestih – inštruiranje, tečaji tujih jezikov, vodenje različnih športnih in drugih tečajev za otroke, tajniška in pisarniška dela, komerciala, marketing …

Te ki jih poznam so v knjiznici, alo imajo instrukcije na domu( s.p.), ali so se vrgle popolnoma v cebelarstvo, kmetijstvo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close