Iz nič do službe v web developmentu?
V oglasih konstantno iščejo razne juniorje in vse živo, verjetno bodo iskali tudi v prihodnje. Kvečjemu še več in več bo tega. Saj v končni fazi ni vsaka aplikacija dobra ali dobro narejena aplikacija, obstajajo in uporabljajo pa se vseeno.
Vedno se mi je zdelo, da to nima smisla zame, ker vedno obstaja ziljon genijev, ki programirajo od vrtca in kaj bom tu jaz.
Ampak … zdaj ko se v prostem času malo učim … je neverjetno, koliko iz nič napreduješ v npr. 14 dneh v dveh urah na dan … in ne morem, da se ne bi vprašala, kaj bi bilo, če bi temu posvetila več časa. Saj življenje je še kar dolgo, stara sem med 25 in 30.
Kaj menite, kakšne so možnosti za neko najbolj obično službo (nič posebnega, skratka najnižja služba na lestvici v tej branži)? Ne mislim takoj, ampak eventuelno? Kakšna izkušnja od kakšnega starejšega, ki se je prekvalificiral?
Za pokazati nimam še nič, nimam znanj, izkušenj, vse, kar imam, je potencial v smislu, da nisem čisto glupa v smislu, da imam IQ okoli 130 (vem, da je IQ kot tak nepomemben), vendar nisem nikoli nič naredila iz sebe, nisem končala faksa, sprijaznila sem se s službami, za katere ne potrebuješ izobrazbe. Ampak ni nujno, da je tako?
Forum je zaprt za komentiranje.