Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iz Ljubljane doTrevisa

iz Ljubljane doTrevisa

Ima morda kdo izkušnje, koliko časa potrebuješ z avtom iz Ljubljane do Trevisa.
Let imam namreč ob 8.20 zjutraj. Vem ,da je pred Benetkami kar lep zastoj, v popoldanskem času, ne vem pa če je isti problem v tem času.
Kakršne koli izkušnje so dobrodošle.

Če morda kdo leti 30.4. iz Trevisa , let ob 8.20 uri zjutraj, se lahko zmenimo in se peljemo skupaj.
Lep pozdrav,
S

Do letališča rabiš 2 h, malo več, če si polž. Parkirišče je takoj čez cesto. Ne vem, če na poti za Treviso že padeš v tisto gužvo, lahko da je odcep AC, ki te pripelje direktno na letaliče prej, ampak jaz sem šel preventivno dol odcep pred letališčem in se do njega pripeljal po lokalnih cestah.

Hvala za informacijo,
Mi lahko bolj natančno opišeš kje si izstopil iz avtoceste oz. še drugo opcijo.
Hvala
l.p.

oj

Poglej na http://www.viamichelin , si označi pot in printaj. Jaz sem tako naredila.

Jaz sem šla preko Kranjske gore v Italijo in celo pot po avtocesti. Samo je pa natega ta, da gre avtocesta do Benetk in tako narediš ovink nazaj za Treviso, ki ti ga ni treba.
Pri odcepu za Quarto d’Altino zaviješ z avtoceste in se zapelješ skozi par krožišč in si tam…

lp

No, moja varianta je, da greš dol, preden se odcepi avtocesta na sever mimo Trevisa (kolikor vidim na Via Michelin, je to izvoz QUARTO D’ALTINO), in potem pičiš naravnost proti letališču, zaključek poti se pa ujema s tvojim.
Kje se plača cestnina, ne vem, sem pa za vsak slučaj uporabljal mojo varianto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close