Iz fitnesa vedno prinese sveže cunje….
Ali je pa obema prijateljema lepo fitnes za alibi, telovadita pa skupuj v postelji brez cunj, na koncu pa rukneta še en pir za povrhu, da imata še en alibi :)[/quote]
Tudi sama sem prišla na to idejo, da tale 2 prjatlčka lepo skupi telovadita, a ne v fitnesu 😀
Me je takoj spomnlo na Brokeback mountain, ko sta šla ribarit, pa je tista posoda za ribe bla vedn prazna in nerabljena. 😀
Sem ga že vprašala,če cel čas sedi na klopi pa druge gleda kako se matrajo,ker cunje niso nič prešvicane pa mi je rekel,da so pač novi materijali taki,da ves švic takoj izpareva.[/quote]
ja pol ga pa vprašaj, kje kupuj, da bi jih ti tudi imela in da zakaj jih ne obleče še za vsak dan, za v službo, itd.
Saj si že sama napisala odgovor. Tvoj stari je prikrita krona in ker mu ga ti doma ne dovoliš nalivat, ti je naložil, da gre vsak dan na fitnes, v resnici ga gre pa pit. Tu te vse strašijo z ljubico, ampak žal je alko bistveno večji problem kot ljubica. Od nje vsaj odvisen ne bi bil. Avtorica, težave rešuj tam kjer nastajajo, torej pri možu. Iskren pogovor, če ta ni mogoč, razmisli o terapiji, le tja noče, pa o kovčkih pred vrati.
Forum je zaprt za komentiranje.