Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iz fitnesa vedno prinese sveže cunje….

Iz fitnesa vedno prinese sveže cunje….

Si prepričana, da je videt čisto oprano, še rahlo trdo?

Ker če prideš s fitnesa, ni nujno da smrdiš. Smrdi postan znoj. Če se prej stuširaš in uporabiš deodorant, ne bi smel smrdeti.

So pa eni tipi, ki v fitnesu dvignejo eno utež in nato pol ure klepetajo. Mogoče tvoj sodi mednje.

Hja malce čudno je pa res. Moj hodi na fitnes in pride kar prešvican domov, ne da smrdi, ampak na cunjah se vidi, da so bile “v uporabi”.
Pa tudi ko pride iz treninga borilnih veščin je kimono totalno mokro…

poizveš kje telovadi.Ko odide vzameš taksi…….. to bi morala takoj narediti brez,da ga sprašuješ??? zdaj se bo čuval in pazil kaj dela,zato ker sumiš.

Imaš kako kolegico, s katero gresta kdaj skupaj na kavo?
Je tvoja relacija samo dom – služba – dom in ostali svet ter ljudje zate ne obstajajo?

Zakaj pa to sprašuješ?Logično,da imam prijateljice in grem tudi na kavo,ampak ne vsaki teden enkrat kot gre on s prijatelji popivat,v fitnes pa že skoraj vsaki dan gre.Še včeraj je šel na praznik,je rekel,da e

Zakaj pa to sprašuješ?Logično,da imam prijateljice in grem tudi na kavo, …[/quote]

Potem pa kdaj s tiste kave zavij v fitnes, da boš videla, če boš kaj videla. 😉

Ali je pa obema prijateljema lepo fitnes za alibi, telovadita pa skupuj v postelji brez cunj, na koncu pa rukneta še en pir za povrhu, da imata še en alibi :)[/quote]

Tudi sama sem prišla na to idejo, da tale 2 prjatlčka lepo skupi telovadita, a ne v fitnesu 😀
Me je takoj spomnlo na Brokeback mountain, ko sta šla ribarit, pa je tista posoda za ribe bla vedn prazna in nerabljena. 😀

A pa ima kaj vec misic?

Sem ga že vprašala,če cel čas sedi na klopi pa druge gleda kako se matrajo,ker cunje niso nič prešvicane pa mi je rekel,da so pač novi materijali taki,da ves švic takoj izpareva.[/quote]

ja pol ga pa vprašaj, kje kupuj, da bi jih ti tudi imela in da zakaj jih ne obleče še za vsak dan, za v službo, itd.

Saj si že sama napisala odgovor. Tvoj stari je prikrita krona in ker mu ga ti doma ne dovoliš nalivat, ti je naložil, da gre vsak dan na fitnes, v resnici ga gre pa pit. Tu te vse strašijo z ljubico, ampak žal je alko bistveno večji problem kot ljubica. Od nje vsaj odvisen ne bi bil. Avtorica, težave rešuj tam kjer nastajajo, torej pri možu. Iskren pogovor, če ta ni mogoč, razmisli o terapiji, le tja noče, pa o kovčkih pred vrati.

te mož vara s prijateljem, al mu pa ta daje alibi za randije.

Poveži se s prijateljevo ženo/punco pa jo vprašaj, ali prijateljeve cunje tudi po mehčalcu dišijo. Boš koj vedla a sta bla skupaj na dvojčku/trojčku/piru ali ne

Enkrat pojdi z njim. Reci, da bi tudi ti rada enkrat šla v fitnes, pa boš videla na lastne oči, kakšne bodo cunje po njem.

Zakaj sploh vzame sveže cunje s seboj, če jih ne rabi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close