Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Italijani rasisti?

Italijani rasisti?

Berem po raznih Angleskih forumih,da so Italijani rasisti,ker nimajo v njihovi nogometni ekipi niti enega crnca!
Se strinjam! Treba jim je odvzet naslov!

RES!
Ne vem sicer ce imajo v ekipi kaksnega geja.Je pa 100%,da nimajo v ekipi nobene zenske! NITI ENE in to je sramota!

Italjani so imeli enega črnca v ekipi, sicer pa če so domači Italjani boljši zakaj bi potem imeli tujce v ekipi.  Tudi Španci imajo večinoma domačine in so tudi bili zelo dobri. Oni niso tako kot ene države ko podeljujejo potne liste za športne dogodke kot npr Slovenija ali pa da bodo domači na klopi, tujci bodo pa igrali. Dejansko so pametni. Ko sem jaz treniral šport v Sloveniji, je prišel tuj agent s tujci, si naslednji dan obsedel na klopi in to že v mlajših selekcijah (mladinci), čeprav si bil boljši.

Pri Francozih kjer je 3/4 tujcev v ekipi se je pa pokazalo, da ni vse kar je tuje vedno dobro in so hitro pobrali šila in kopita…

Ravno zato, sem vedno trdil da so Italijani največja nogometna nacija, pri njih ni nikoli igral nobeden , ki mu saj eden od staršev ni Italijan. Ne bi govoril o Angliji, Franciji, Nemčiji, pa tudi Brazilci  in Argentinci so v bistvu Španci ali Portugalci.

Ko že misliš da si prebral že vse možne bedastoče…

Angleški pusiji ne znajo zgubljat.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 17.07.2021 ob 13:07

RES!
Ne vem sicer ce imajo v ekipi kaksnega geja.Je pa 100%,da nimajo v ekipi nobene zenske! NITI ENE in to je sramota!

Glede gejov je bil dolgo let nazaj škandal ko je en izmed manj uspešnih od uspešnih igralcev anonimno spregovoril, da mu ostali najboljši italjanski nogometaši plačujejo za seks in da on to dela samo zaradi denarja in da ni gej.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 17.07.2021 ob 13:17

Ravno zato, sem vedno trdil da so Italijani največja nogometna nacija, pri njih ni nikoli igral nobeden , ki mu saj eden od staršev ni Italijan. Ne bi govoril o Angliji, Franciji, Nemčiji, pa tudi Brazilci  in Argentinci so v bistvu Španci ali Portugalci.

Saj bolje da ne govoriš, ker v Nemčiji še živijo Nemci, v Angliji še živijo Angleži, v Franciji še živijo Francozi ampak ko gledaš njihove ekipe je kot da bi gledal njihove kolonije…

Argentina in Brazilija sta drugačni zgodbi zaradi kolonizacije ampak tam ne uvažaja nogometašev in igrajo domačini…

Prisrčna provokacija, nekateri je ne razumejo najbolje:):)

Ja, zakaj le bi morali imeti nigre, če pravi Italijani igrajo dobro? Aja, kvote….

Vse to poklekanje za nigrose, pa nakladanje o rasizmu….kvač!

Pa to klečanje pred začetkom tekme, naj klečijo tisti, ki so imeli kolonije!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close