ISTANBUL
Odločitev je padla.Prvič grem sama na pot. Čutim potrebo da grem stran od doma in službe in spremenim okolje, ter se izgubim med tujimi ljudmi (pa upam ne dobesedno).Karto LJ-Istanbul že imam rezervirano.Odhod 11.8. Vse drugo je odprto.Verjetno si bom za prve tri dni rezervirala sobo v Istanbulu, potem pa bi rada še kam naokrog. 14 dni imam na razpolago. Prosim za predloge. kako in kam predlagata iz Istanbula. V J delu v Antaliyi in Olimposu smo bili z družbo že marca na sončnem mrku. Mogoče Kapadokija ali Pamukale. Glede na to da bom sama, moram previdno izdelati plan poti.Vsakršna pomoč je dobrodošla in vsak nasvet zlata vreden. Nimam dosti časa več,odhod bo kmalu tu.
LP Urška
Zdravo!
Meni osebno je bilo v Olymposu še v začetku septembra lani čist preveč vroče, samo to je zopet relativno… Mi je bilo pa izredno všeč v Kapadokiji – cele dneve sem raziskovala čudovito pokrajino… Odkrit se da veliko skritih kotičkov, kjer se lahko dobesedno odklopiš od vsega in se malce skriješ pred turisti, ki jih je drugače v Kapadokiji kar nekaj, samo večinoma le ob najbolj odmevnih turističnih točkah, ki so sicer izredno lepe in vredne ogleda, vendar sem bila osebno bolj navdušena nad off road izleti;) Zvečer pa se tudi dosti dogaja, tako da ti gotovo ne bo dolgčas;)
Lepo potuj;)
Forum je zaprt za komentiranje.