Iskrenost na forumu
Vse so iste, samo ena stvar jim hodi po glavi.
Same story over here. Se jih rabim otepat še na forumih. Zmedena_Samica, Krivokljun, Margot, Misonkka, Senza,…vse zacopane vame, pa čeprav sem že nevem kolikokrat poudaril, da me zanimajo izključno samo 20+. Slednja me je še celo šla osvajat na privat. Ti packa Senza, pa še fanta imaš :)[/quote]
Če te nekdo citira pomeni, da iz tvojega posta uporabi nekaj tvojega pisnega materiala, da lahko spiše svojega. Človek, ki na osnovi tega citiranja zaključuje, da je to zato, ker je tisti, katerega ga citira všeč, je:
1. čustveno nestabilen
2. osamljen
3. otročji
4. egoističen
5. narcisoiden
6. lačen pozornosti
7. potreben
8. potreben
9. potreben
10. potreben
11. potreben
12. potreben
13. potreben
14. potreben
15. potreben
16. potreben
17. poteben
18. potreben
19. potreben
20. potreben
21. razočaran od žensk
22. razočaran od žensk
23. potreben
24. potreben
25. potreben
26. potreben
27. potreben
28. potreben
29. potreben
30. potreben
30. sfrustriran
32. poteben
33. potreben
34. potreben
35. potreben
36. razočaran od žensk
37. razočaran od žensk
38. odvisnik od odnosov
39. potreben
40. potreben
41. poteben
42. potreben
43. potreben
44. potreben
45. razočaran od žensk
46. razočaran od žensk
47. odvisnik od odnosov
44. potreben
46. razočaran od žensk
47. razočaran od žensk
48. odvisnik od odnosov
49. sfrustriran
50. poteben
51. potreben
52. potreben
53. potreben
54. zguba
55. zguba
56. zguba
57. potreben
58. naveličan vsega
59. zamorjen
60. sadni
61. gnili
(n+1). vstavi poljubno :-))
Spoštovani moderator tkole je.
Si mi pobrisal že kaj nekaj mojih “iskrenih” in ok..ti si šef in seveda imaš prav.
IIIInnnnn tole??? Expert Matjažko? Pa sveta Marija pa tale nima v glavi za eno obično kuro možganov madonca.On tukaj modruje in napeljuje k temu da se ti kot modarator moooraš nakomu zameriti,da bi bil pravi modarator?
idiotizem brez primere se oproščam.
Pa kje ste ga vzeli ? Pa kje si se našel z takšnim otroškim avatarjem,če si zloben kot sam hudič,jaoooo ubi bože hudobnega ,nevoščljivega idiota.Robi ti samo briši… zame je ta človek nesramen in hudoben do obisti.
In modaratorstvo? Oh ja…ti Matiuž diši njegov stolček? Paa nisi sposoben,ker si konflikten razumeš? Pa nimaš toliko čustvene inteligence,da bo moderator lahko bil.
Včeraj si dokazal da si zame umotvor svetovnega ranga.Jooj.
Najdu sliko od zmedena_samica : http://www4.slikomat.com/13/0422/6p5-iRDJJ.jpg
Najdu sliko od zmedena_samica : http://www4.slikomat.com/13/0422/6p5-iRDJJ.jpg%5B/quote%5D
Zgrešil totalno..Samico poznam. Veš. In ne zgleda slabo ali debelo, kot ti misliš. 🙂
Velecenjena tetka Mišonka, spet ste se ujezili? Vas mož jezi ali so otroci nemarni? 😉
Če se boste jezili, vam bodo izstopile popokale drobne mirkoskopske kapilarice v ličkih. 😀
Kam to spada z vašim prečudovitim besednim zakladom in prefinjeno žilico za izražanje?
Menda spet v leposlovno zbirko z naslovom Lopata, 2 krampa in kladivo? :)))
Sadni moram priznati da si me skoraj zadel, žal sem bolj podobna onima dvema kar si včeraj gor prilimal, ki se nažirata s pico, le da sem bolj poraščena in brez zob 🙂 Te mikam, a-ha?? Fetiš na dodatno opremljene deklice imaš, nič ne de – ne bi te razočarala 😛
Me zanima kakšni komentarji po tvojih merilih odstopajo od spodobnega nivoja komunikacije.
Lahko zbereš par takšnih komentarjev, ki so za brisanje in mi jih pošlješ na ZS ?[/quote]
Bonton je moje merilo, in ne samo moje, gre za neke obča pravila lepega vedenja.
Mislim, da ne rabim pojasnjevati, kaj v njem piše? 😉
Boš prišla pomankljivo oblečena, s tisto rdečo žogico v roki ? Se bova lahko igrala na travniku, jo bom brcal naprej, ti se boš pa zapodila za njo in mi jo nosila nazaj. Kile bojo hitro šle dol.[/quote]
Res? Ne bi vedela, da tak gre dodatna oprema stran – joj saddni kako si ti pameten – toda, potem ti ne bom več mogla nuditi sence poleti pa toplote, ko te bo zeblo – bi preživel tako spremembo? Ne, ne bi. Varal bi me 😛
Ne gre se za tebe, ampak izključno za DRUGE, da se vzdržuje nivo komunikacije, kjer tvoja dolžnost, ki naj bi ravno izhajala iz moderatorske funkcije, da poskrbiš, da do tega ne prihaja oz. v čim manjši meri.
Pecal? Mojemu šarmu se ženske ne znajo upirati, potem pa to zgleda kot pecanje. :))[/quote]
Ah, Matjažko, pejt si kahlico spucat. :))
Forum je zaprt za komentiranje.