Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Mene pa zanima ali si lahko tukaj izberemo več opcij zase al’ samo eno?
Nočem izpasti preveč sebična…

Drugače pa zelo lepo napisano, samo se mi zdi, da je tole ….ma vas rad! bilo rezervirano za marincapikasi in pa za onega drugega…[/quote]

Margot, kako misliš bi izgledal ŽM čvek, če bi ženske za dva tedna mrknile in bi lahko sodelovali samo moški?[/quote]

Iskreno?

Mislim, da bi bil Robi brez dela, ker bi se vsi znašli na forumu Ah, to življenje, ah
al kako se mu že reče ? :DDDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

če preneseš – ti dam še jaz tisto polovico fračaric, ki jih nimam tako rad, da bi jih dregal[/quote]
Se ti zdi, da si kdaj katero imel? :)[/quote]
Ne. NE zdi se mi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kako lepo poetično. In to danes ob polni luni. :))) Me veseli, da smo ti polepšali marsikatero urico, samo ne vem, zakaj se ti zdi, da kdo tu išče pozornost. Saj smo praviloma vsi anonimneži. Le malo se jih tu gor pozna tudi v reali. Edino za Robija mislim, da išče pozornost, on nam je vsem vseskozi za petami. :)))))))[/quote]
Poet ima res idealen nick.

Jaz sem bolj za petami kakšnim nepridipravom, ki iščejo pozornost s preveč “iskrenimi” komentarji.:)[/quote]

Daj Robi no..ves “vesele” mi hočeš pobrat::))) vsaj čez praznike daj petke vstran..pojdi na Rožnik in piši:))

Res..Še tisti, ki bi ostali, bi samo lajali drug na drugega. 🙂

Tu pa tam kakšenga pustim kot sladico. 🙂
Nimam tvojega naslova, da bi ti pisal. 🙂

Še malo smetenja, prosim!

Smo šele na strani 7. Manj kot 10 ni nič.

Manj kot 10 res ni nič. Že prva stran ni bila nič, je bilo že takoj več. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj nekdo za božjo voljo prinese s seboj lopato in metlo, ter strese te nepridiprave v kanto za organske odpadke.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

… s Sadnim na vrhu kot čeri on kejk.

Evo še mene – mene tud v kanto – prosim !!!

koliko rund pijače plačaš, da ti damo prav???
po.fu.kal. te ne bo niti kočevski medved

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mene pa zanima ali si lahko tukaj izberemo več opcij zase al’ samo eno?
Nočem izpasti preveč sebična…

Drugače pa zelo lepo napisano, samo se mi zdi, da je tole ….ma vas rad! bilo rezervirano za marincapikasi in pa za onega drugega…[/quote]

izberi kar ti paše, al pa tudi nič…jest imam vse rad…sploh predstavnice iz Venere…ima taaaaakoooo široookoooo srce….[/quote]

Videti je, da si svoj imidž široookoooo zastavil. Mu nekaj manjka in tu ni podobnosti z marincem.

In kje se Marinec.si potepa? :))

poet, že dolgo se nisem nečemu tako nasmejala. Tako dobro si zadel in tako humorno napisal, da svaka ti čast. 🙂

Daliya, ker se tako redko smejiš ali ker je tvoj smisel za humor tako zelo poseben? :))

Marko, tam je ena Barbika odprla temo v kateri prosi za pomoč. Prosim, angažiraj se, predolgo že čaka. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close