Iskrenost na forumu
glej zmedena – dobro bi bilo, če bi vsaj prepisovala točno (zdriz ni driska)
sicer pa … si pač oddelala že, to in vse veš kje si in kam spadaš.[/quote]
Vem kam spadam brez skrbi, ne bo mi nek stari ata govoril in določeval kje mi je mesto. Heh, tako natančno te berem, da te sploh ne preberem prav 😛 kaj ti to pove?
glej zmedena – dobro bi bilo, če bi vsaj prepisovala točno (zdriz ni driska)
sicer pa … si pač oddelala že, to in vse veš kje si in kam spadaš.[/quote]
Vem kam spadam brez skrbi, ne bo mi nek stari ata govoril in določeval kje mi je mesto. Heh, tako natančno te berem, da te sploh ne preberem prav 😛 kaj ti to pove?[/quote]
da si se precenila, ko s si domislila nick … bolj bi ti pasalo “zblojena”
Vem kam spadam brez skrbi, ne bo mi nek stari ata govoril in določeval kje mi je mesto. Heh, tako natančno te berem, da te sploh ne preberem prav 😛 kaj ti to pove?[/quote]
da si se precenila, ko s si domislila nick … bolj bi ti pasalo “zblojena”[/quote]
Stari ata, ni se ti treba k*rčiti na vsak moj post, ker se zna zgoditi, da boš poleg zblojenosti še prepoznal zlobo 😛
da si se precenila, ko s si domislila nick … bolj bi ti pasalo “zblojena”[/quote]
Stari ata, ni se ti treba k*rčiti na vsak moj post, ker se zna zgoditi, da boš poleg zblojenosti še prepoznal zlobo :P[/quote]
samo, da me ne obtožiš, da sem fotr tvojega pankrta … vse ostalo je brez € posledic
Stari ata, ni se ti treba k*rčiti na vsak moj post, ker se zna zgoditi, da boš poleg zblojenosti še prepoznal zlobo :P[/quote]
samo, da me ne obtožiš, da sem fotr tvojega pankrta … vse ostalo je brez € posledic[/quote]
Sram bi me bilo, če bi te poznala v živo, sram. Če si sam pankrt, še ne pomeni da bo to morda tudi kak moj potomec.
Sram bi me bilo, če bi te poznala v živo, sram. Če si sam pankrt, še ne pomeni da bo to morda tudi kak moj potomec.[/quote]
sram te je lahko samo zaradi same sebe .. ne pa zaradi drugih ljudi — drugi tvojega občutja do sebe ne generiramo
[sup]he he he … da se ne odrešiš tega sveta: sem povsem “pravilno in legalno” nafukan in skoten[/sup].
emmm … če te prav ocenjujem, ti licenca za kotenje še ni potekla … torej pazi na zarečeni kruh ☺
Sram bi me bilo, če bi te poznala v živo, sram. Če si sam pankrt, še ne pomeni da bo to morda tudi kak moj potomec.[/quote]
sram te je lahko samo zaradi same sebe .. ne pa zaradi drugih ljudi — drugi tvojega občutja do sebe ne generiramo
[sup]he he he … da se ne odrešiš tega sveta: sem povsem “pravilno in legalno” nafukan in skoten[/sup].
emmm … če te prav ocenjujem, ti licenca za kotenje še ni potekla … torej pazi na zarečeni kruh ☺[/quote]
Sebe se ne sramujem, se v svoji koži odlično počutim. Ljudje, ki radi žalijo (brez vzroka) imajo hude probleme s tem, da sami sebe ne marajo in so zato taki primitivci kakor npr ti nm-3w.
Kot da mi je mar za tvojo legalnost obstoja, po tvojih besedah je jasno, da si izrodek mešane vrste (predvidevam,da te je napravil orangutan), raje se v ogledalo poglej in pri sebi razčisti, čemu se verbalno spravljaš na ljudi, ki pridejo na te strani kvečjemu čvekat. Ti se pa kar vtikuješ v vsak post, odpiraš primitivne teme, žališ vse kar je lepše, boljše in mlajše od tebe. Smrad od starega deda, spucaj se dol s tega čveka oz se zgoni nazaj tja od kje so te nagnali. Upam si trditi, da tu si tu množično nezaželen, odkar si se pojavil opažam, da marsikdo manj na te strani piše – NI smisla, da te drugi beremo…skratka VOZI!
Tipi, ki že smrdijo po zemlji naj raje primejo molitvenik v roke, ne pa tu vztrajno iščejo vse tisto, kar so v življenju zamudili 😛
@ Robi
Ja lej, odvisno od osebe, jaz razumm take ljudi. Predstavlji si, da odpreš svojo temo, pa napišeš štiri strani, celo življenjsko zgodbo o sebi, vse poveš 100 % iskreno, potem pa dobiš nazaj odgovore v stilu : problem je v tebi, to izvira še iz otroštva, verjetno čutiš pomanjkanje mame / očeta,… Ampak ok, to je zame še kolikor toliko sprejemljivo. Kaj pa, ko se celo najde nekdo, ki ti napiše, da si se vse kar si napisal zgoraj zlagal, da prelagaš krivdo na druge, da si ti tisti, ki si vse zakrivil, samo si nočeš tega priznati ? Jst mislm, da ni človeka med nami, ki se ne bi vsaj malo počutil neumnega ob branju takšnih komentarjev.
Nikoli ne bom pozabil kakšno analizo sem prejel, morda kako leto nazaj od nekoga, mislim, da je imel vzdevek johny, nekaj podobnega v glavnem. Čisto vse, pazi čisto vse je zgrešil o meni, pa mi je napisal tak odgovor, kot da me pozna še bolje, kot moja lastna mama. Sicer se mi še zdaj ne sanja kako je to mogoče, ampak ja, očitno je. Največja komedija tu pa je bila, da je njegov komentar bil daljši od tistega, ob katerem se je odprla tema.
Kolikor sem v par mesecih uspel razumeti, so na tem podforumu ze vrsto let najbolj zagreti pisci ene in iste osebe, ki se cutijo poklicane pametovati vsakemu “padobrancu”, pa ce jih le ta kaj vprasa ali ne. Predvidevam, da so jih zaradi podobne zatezenosti v realnem zivljenju vsi ze davno dali na /ignore in jim pac ne preostane drugega kot nadaljevati “kariero” v virtuali. Bog se jih usmili…
Zakaj pa je komedija, če je bil njegov komentar daljši od tvojega? Zakaj pa ti njega ne skušaš razumet in v tem vidiš poskus, da ti je želel pomagat? Zakaj ti je komedija, ker je več napisal od tebe?
Če imam neko težavo, je meni logično, da je problem v meni. V kom pa naj bo in kdo ga bo reševal, če ne jaz? Ga boš ti rešil namesto mene?
Matkič, zakaj pa ti potem nisi nič obziren in ves čas pišeš take stvari?
Zame pa to ni obzirnost. Zame je to zabava. :))
Pa kaj za boga ste se poknal na tega Markota? Jaz od kar berem kozlarije na Monu, še nisem opazila njegovih žaljivk,da bi bil nesramen do koga? Vidim ga povsem umirjenega in svoj čas pač zapravi tam,kjer mu paše.
A ko napišem direkt za tistega vašega primitivnega umsko zaostalega Matiuža, me pa Robi skensla ! ej jejijej:)))
Misonkka, Matjažko ni umsko zaostal, le nanj vplivajo meteorološke spremembe, vse lunine mene, retrogradni Merkur in PMS-i vseh žensk tu na forumu, ki so starejše od 30 let. :)))[/quote]
Name ne vplivajo planeti, ampak ste ženske same krive, ker s svojim lastnim “gravitacijskim poljem” učinkujete name tudi na daljavo. 😀 Vsaka mi prinaša svoj vpliv svojega glavnega planeta, ne vem, katere ste bolj saturnovske in plutonske, ta menda rada zafrkavata? :)) Mogoče imaš ti tudi kak tak planet opoziciji ali konjukciji z mojo nebesno konstalacijo, ? 😀 Ti samo poglej svojo Venero, če pravilno eliptično vijuga okrog mojega retrogradnega Marsa – ne preblizu (planeta trčita) in ne predaleč (odnese te iz tirnice v vesolje). :))))
Mišonka, pripravi 2 cigla, macolo, “štemajzen” in eno podolgovato lato iz bukovine, na kateri boš lahko sedela, ko ti bom prinesel čudo iz svoje zbirke, ki ji pravimo KNJIGA, da boš lahko gori v miru brala, ker obogatitev besednega zaklada nekaterih, bo Robija odvezal brisanja… :)))
Misonkka, Matjažko ni umsko zaostal, le nanj vplivajo meteorološke spremembe, vse lunine mene, retrogradni Merkur in PMS-i vseh žensk tu na forumu, ki so starejše od 30 let. :)))[/quote]
Name ne vplivajo planeti, ampak ste ženske same krive, ker s svojim lastnim “gravitacijskim poljem” učinkujete name tudi na daljavo. 😀 Vsaka mi prinaša svoj vpliv svojega glavnega planeta, ne vem, katere ste bolj saturnovske in plutonske, ta menda rada zafrkavata? :)) Mogoče imaš ti tudi kak tak planet opoziciji ali konjukciji z mojo nebesno konstalacijo, ? 😀 Ti samo poglej svojo Venero, če pravilno eliptično vijuga okrog mojega retrogradnega Marsa – ne preblizu (planeta trčita) in ne predaleč (odnese te iz tirnice v vesolje). :))))
Mišonka, pripravi 2 cigla, macolo, “štemajzen” in eno podolgovato lato iz bukovine, na kateri boš lahko sedela, ko ti bom prinesel čudo iz svoje zbirke, ki ji pravimo KNJIGA, da boš lahko gori v miru brala, ker obogatitev besednega zaklada nekaterih, bo Robija odvezal brisanja… :)))[/quote]
Moja venera je v znamenju raka. Mogoče veš, kaj to pomeni? 🙂 Nežna, materinska oseba, ki razume sogovornika.
Forum je zaprt za komentiranje.