Iskrenost na forumu
saj si onadva tudi zaradi tebe ne popravljata položaja oneta skozi hlačne žepe … imata pa zato enak razlog kot ti … nimata si kaj/čemu prestaviti položaja
kje pa je kakšna meja? Še spodobnih plank ni nikjer[/quote]Ma kaj meja ni problem, okusi, okusi so različni….. eni ga pa tudi nimajo…….. ;)[/quote]
lahko pišeš v prvi osebi … te bomo tudi po tem spoštovali in cenili
Me zanima kakšni komentarji po tvojih merilih odstopajo od spodobnega nivoja komunikacije.
Lahko zbereš par takšnih komentarjev, ki so za brisanje in mi jih pošlješ na ZS ?[/quote]
Bonton je moje merilo, in ne samo moje, gre za neke obča pravila lepega vedenja.
Mislim, da ne rabim pojasnjevati, kaj v njem piše? ;)[/quote]
Ljudje smo takšni, kakršni pač smo. Eni bolj kulturni, drugi manj.
Res smo tu gor vsi odrasli, pa čeprav včasih zgleda kot virtualni vrtec. 🙂
Zato ne mislim nikogar učiti ali mu razlagati bontona. Kar je žaljivo, tisto pobrišem. Za kulturno debato pa lahko storite največ sami.
To ni moja služba in nimam cel dan čas viseti na netu, da bom sproti vsakega opozarjal ali razmišljal ali je v skladu z bontonom ali ne.
Bonton je moje merilo, in ne samo moje, gre za neke obča pravila lepega vedenja.
Mislim, da ne rabim pojasnjevati, kaj v njem piše? ;)[/quote]
Ljudje smo takšni, kakršni pač smo. Eni bolj kulturni, drugi manj.
Res smo tu gor vsi odrasli, pa čeprav včasih zgleda kot virtualni vrtec. 🙂
Zato ne mislim nikogar učiti ali mu razlagati bontona. Kar je žaljivo, tisto pobrišem. Za kulturno debato pa lahko storite največ sami.
To ni moja služba in nimam cel dan čas viseti na netu, da bom sproti vsakega opozarjal ali razmišljal ali je v skladu z bontonom ali ne.[/quote]
Glede na to, da to ni tvoja služba, ti moram čestitati, da se ti sploh da ukvarjati s tem. Tista opazka od Margotke o jeklenih živcih bo nemara držala. 🙂
Jaz pa sem ob tej sliki takoj pomislila, da bi bila punči prava lepotička, če bi ustrezno shujšala. Poglej samo ta obrazek. Škoda, škoda.[/quote]
Bingo, edina, ki je pogruntala to ! Žal nimam tiste slike na kompu, before / after, bi mogu vprašat prjatla, da mi jo pošlje.
Jaz pa sem ob tej sliki takoj pomislila, da bi bila punči prava lepotička, če bi ustrezno shujšala. Poglej samo ta obrazek. Škoda, škoda.[/quote]
Bingo, edina, ki je pogruntala to ! Žal nimam tiste slike na kompu, before / after, bi mogu vprašat prjatla, da mi jo pošlje.[/quote]
Sadni, kaj se zdaj ven vlečeš? Raje priznaj, da za vsako forumašico verjameš, da je “nikakva”.
And here we go again… :D[/quote]
From your perspective…that does not count for me, loser :P[/quote]
samo, da vidva ne naredita potomstva … ker posledice bi bile hujše od 100 jedrskih bomb
samo, da vidva ne naredita potomstva … ker posledice bi bile hujše od 100 jedrskih bomb[/quote]
Bi postala podobna tebi :P[/quote]
No go … drek in zdriz se pač ne dasta obrusiti do leska dijamanta
Bi postala podobna tebi :P[/quote]
No go … drek in zdriz se pač ne dasta obrusiti do leska dijamanta[/quote]
Ne verjameš, vse se da če se hoče. Sicer pa bi lahko bolj izviren, ta o dreku in driski se je že izpela 😛
Forum je zaprt za komentiranje.