Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Ne sprašujem, kdo se vam na forumu zdi zanimiv, ker to je že bilo, ampak kaj menite o iskrenosti posameznih sodelujočih tu na forumu? Kdo je po vašem mnenju profi v laganju, potvarjanju resnice in manipuliranju? Koga bi tudi v reali imeli za prijatelja, ker se vam zdi iskren in zaupanja vreden? O čem mislite, da sodelujoči tu na forumu najpogosteje lažejo? Ali vam je kdo zaradi nerealnega načina pisanja, hvalisanja ipd. že skoraj simpatičen? :))

Od moških se meni zdi že včasih otroško iskren Robi, njega bi imela tudi v reali za prijatelja. M111 še preučujem, ampak na prvo žogo se mi zdi poštenjak, a previden, definitivno pa ni naiven. Margot je direktna, ne bi jo pa označila za iskreno, je precej izkušena v ravnanju z ljudmi. Če bi se družili, bi si verjetno takoj skočili v lase. :)) Predvidevam, da bi se najbolj ujela z Bibitko (ima smisel za humor), verjetno tudi s Katenjko, ki je v osnovi dobra punca. Mislim, da Spider v reali ni tak Casanova kot je tukaj, forum verjetno uporablja za sprostitev in “sanjarjenje”.Matjažko mi je uganka, ne bi upala biti njegova prijateljica, ker so posledice nepredvidljive. :)) Že precej mesecev nazaj sem napisala, da bi bilo druženje z njim kot vožnja z vrtiljakom. Marko, čeprav veliko piše, si ne pusti blizu. V nogometnem žargonu bi rekla, da dobro dribla. :)) Nekatere to muči, ker mu ne pridejo do živega.

Upam, da se boste ob teh mojih ugotovitvah nasmejali, ker v virtuali zadeve res izgledajo drugače kot v reali.

Doslej sem se vedno vzdržala komentiranja takšnih tem, zdaj bom pa končno napisala: prav vesela sem, da v njih nisem omenjena.
Čemu naj bi sploh služile?

Zanimivi opisi Antilopa. Mislim, da lahko o iskrenosti nekoga govorimo šele takrat, ko človeka spoznamo tudi v živo. Čeprav se ti lahko nekdo na forumu zdi blefer, je v resnici lahko zelo iskren človek.
Jaz bom ostal pri svojem “si ne pusti blizu” in ne nikogar opisoval, ni moj stil.
Ok, za Robija lahko dam roko v ogenj, ker vem, da mi je precej podoben oziroma jaz njemu. Sicer mi pa ni pomembno, kakšen je kdo v resnici, dokler se z njim ne družim.
Zdaj pa nestrpno pričakujem še nekaj bolj vročekrvnih mnenj tukajšnjih volkodlakov in volkulj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čemu služijo? Ugotavlja se, koliko je kdo prepričljiv. :)) Pri skupnih srečanjih je pa tako, da vsi verjetno tja pridejo z določeno sliko o nekom, kasneje pa se lahko izkaže, da je bila ocena napačna. Večkrat sem že doživela, da mi je nekdo poskušal očrniti nekoga, preden sem to osebo uspela spoznati. K sreči nisem tip človeka, ki bi verjela govoricam dokler se sama ne prepričam. Mnogi niso taki in vse dajejo na prvi vtis ali celo na govorice.

Ne bi se zmogla opredeliti, da je kdo kaj posebej zanimiv, bolj ali manj od nekoga drugega, načeloma mi je vseeno koliko so uporabniki iskreni na teh straneh, kdo laže sebi laže, sebe blamira (ali tolaži) ne bralcev.

Ah, Antilopa, lahko bi se spomnila kakšne bolj zanimive teme :/ si zgolj odprla teren za kvačkanje postov o tem kakšen kdo je/ni….makes no sense.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Marko, zanimivo je, kako se nekateri “ustrašijo”, ko se odpre taka tema (to ne velja zate). V drugih temah je pa cel kup komentarjev na račun forumašev in forumašic. Če nekdo reče, da so na forumu samo 40-letne milfice, povprečnega videza, je to lahko šala, lahko pa to oseba v resnici misli.

Ni tako enostavno prepoznati.
Za manipuliranje uporabljamo svoj ego. In kdor ga veliko uporablja, se velikokrat zapleta v nasprotja, saj tisto kar poskuša zanikati, vedno bolj potrjuje.

Ko komuniciramo, pa naj bo realno ali virtualno, komuniciramo s sabo in zaradi sebe. Bolj kot potvarjamo resnico, z njo manipuliramo ali si je ne upamo priznati, bolj se izgubljamo, postajamo zafrustrirani in vedno težje razumemo sebe in življenje kakršnega živimo.

Zato sem vedno težil k temu, da sem iskren do sebe, ker le tako bom lahko razumel sebe in svoje življenje.
In so mi všeč iskreni in preprosti ljudje.

Kje sem trdil, da sem Casanova? Spet bom napisal: lačnim se zdi sit “požeruh”. Tebi se zdi, da jaz trdim, da sem Casanova, ker pač priznam, da dejansko imam spolno življenje, ti ga pa nimaš, temveč sanjaš o nekem idealnem tipu, ki naj bi ga nekoč srečala in naj bi te odrešil samskosti.

Casanove hodijo okoli in lovijo vedno nove ženske. Jaz tega že nekaj časa ne počnem več, vse to sem že zdavnaj povedal, samo eni se delate, da niste prebrali, da lahko odpirate nesmiselne topike.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Saj vedno govorimo o sebi.
Pa v drugih temah je prav tako veliko obtoževanj in debate o tem kako kdo živi in kakšen je njegov lajf in koliko postov napiše…..

Sem bral, ko je Sadni pisal o tem, da on ne bo nikoli takšen jebač in podrl toliko žensk, kot si ti. Pa nisi nič ugovarjal. 🙂

Kje sem trdil, da sem Casanova? Spet bom napisal: lačnim se zdi sit “požeruh”. Tebi se zdi, da jaz trdim, da sem Casanova, ker pač priznam, da dejansko imam spolno življenje, ti ga pa nimaš, temveč sanjaš o nekem idealnem tipu, ki naj bi ga nekoč srečala in naj bi te odrešil samskosti.

Casanove hodijo okoli in lovijo vedno nove ženske. Jaz tega že nekaj časa ne počnem več, vse to sem že zdavnaj povedal, samo eni se delate, da niste prebrali, da lahko odpirate nesmiselne topike.[/quote]

Au, Spider, to je pa že nesramno iskreno. :))

Antilopa

Le čevlje sodi naj kopitar !
.
.

Robi, ni moje poslanstvo stražit na forumu, kdaj me bo kdo omenil in odgovorit na vsak post…Vsakega posta niti vidim ne.

Jaz nisem noben poseben jebach, nikoli nisem trdil, da sem. Sem pa samski tip, ki ima urejeno spolno življenje. In za seks mi ni treba prosjačit. Zgleda, da je na tem forumu že to dovolj za faušijo..

Spider, nimam ti za kaj biti nevoščljiv.
Moja želja je imeti eno in resno partnerko in to imam.

Saj vedno govorimo o sebi.
Pa v drugih temah je prav tako veliko obtoževanj in debate o tem kako kdo živi in kakšen je njegov lajf in koliko postov napiše…..[/quote]

Večini bralcev/uporabnikov je kristalno jasno, da velik delež tem (sčasoma) postane kahla za žalitve, obsodbe, korekcije razmišljanj in obstoja drugih – sem se že privadila na tako nesramno vsebino, ravno zato menim, da je ta tema odveč.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zmedena_samica, ta tema ni odveč, ti bom takoj obrazložila. Spider je napisal, da čakam na princa na belem konju, ki me bo odrešil samskosti. Kot prvo, na tem forumu nisem zaradi iskanja partnerja, ampak predvsem zaradi zabave. Kot drugo, Spider ne more vedeti, kakšno je moje spolno življenje, ker se ženske nimamo navade hvaliti s tem. Robija sem pohvalila zato, ker se mi zdi moški na mestu. Idealni moški pa ne obstajajo, nekoga imaš lahko rad ravno zato, ker ni idealen (ljubiš njegove napake). Osebam, ki spolno uteho najdejo v vezani osebi, pa nisem nevoščljiva. To je tako kot če bi vedno vozil testno vozilo. Vsi so ga že imeli (vozili).

Dejansko bi ti dal roko v ogenj za nekoga, ki ga še nisi spoznal v živo ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nisem napisal, zakaj si na tem forumu. Pač deluješ mi tip ženske, ki čaka na nekega princa. Glede seksa si pa sama napisala, da nisi tip za f-frendovstvo in avanture, temveč za resne zveze. resne zveze momentalno nimaš, torej je edini logičen zaključek, da je tvoje spolno življenje neobstoječe. Če pa ni neobstoječe, potem si zadnjič o sebi nakladala in nisi tako “brezmadežna”, kot bi s eza potrebe promocije svoje virtualne figure rada prikazala.

Da sem jaz osumljen česarkoli, pa me ti braniš, dobim 5 let, minimalno..:)))

Antilopa, ne kaži s prstom na druge, če nočeš, da kdo s prstom pokaže nate…:))))..

Nisem napisal, zakaj si na tem forumu. Pač deluješ mi tip ženske, ki čaka na nekega princa. Glede seksa si pa sama napisala, da nisi tip za f-frendovstvo in avanture, temveč za resne zveze. resne zveze momentalno nimaš, torej je edini logičen zaključek, da je tvoje spolno življenje neobstoječe. Če pa ni neobstoječe, potem si zadnjič o sebi nakladala in nisi tako “brezmadežna”, kot bi s eza potrebe promocije svoje virtualne figure rada prikazala.

Da sem jaz osumljen česarkoli, pa me ti braniš, dobim 5 let, minimalno..:)))

Antilopa, ne kaži s prstom na druge, če nočeš, da kdo s prstom pokaže nate…:))))..[/quote]

Spider, a ti to podcenjuješ moje sposobnosti obrambe? Na sodišču še nisem izgubila nobenega primera. :)) Dobro, da si napisal, da delujem brezmadežno, ker to ni bil moj namen. Morala se bom popraviti. 🙂 Si me pa malo razočaral, ker sem mislila, da boš imel kolegialno nežnejši pristop do mene. 🙂 Skočiš v luft zaradi enega posta, do sedaj pa sem te neštetokrat ščitila in hvalila.

Hvala za pojasnitev, katerega pa resnici na ljubo nisem želela, iskala.

To je res pomembno, da imaš podporo na forumu. Nekoga, ki ti na vsak komentar odpiše : “To je res, prav imaš”. In ko te nekdo napade, da mu stopiš v obrambo, saj veš, da bi tudi on podobno storil zate. Ttakšnega uporabnika ne samo, da se ga spoštuje, za takšnega se baje splača dat tudi roko v ogenj

ps : Da, sarkazem uporabljam, za vse čudake, ki prvič slišijo za to besedo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pod pogojem, da se zavedaš, da imaš tudi sam(a) napake. 🙂

Zato “popolni” ljudje težko koga sprejemajo kot enakovrednega in ga vzljubijo.

Pod pogojem, da se zavedaš, da imaš tudi sam(a) napake. :)

Zato “popolni” ljudje težko koga sprejemajo kot enakovrednega in ga vzljubijo.[/quote]

Seveda imam tudi sama napake. Npr. namesto, da bi bila diplomatska, direktno udarim v sredino kot pri Sinjski alki. 🙂 Še Spider je povedal, da prosim Boga, da me kak moški odreši samskosti. :)) Če bi bila kaj prida, ne bi imela teh težav. :))))

Popolnih ljudi ni. To, da se eni delajo popolne na forumu, za potrebe grajenja svojega virtualnega jaza, je druga zgodba..

:))) Antilopa, v katerem delu se ti nisem zdela iskrena?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close