Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?
PRABABI, 17.04.2022 ob 19:56
hhm, 14.04.2022 ob 11:21
Krokro, 13.04.2022 ob 17:29
Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:15
Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?
Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.
Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?
Ma kakšne pol Slovenije, to je 20% od tistih ki bojo volili. Ne vem koliko je bila prejšnjič udeležba, ampak sem ziher da tisti ki volijo sds grejo obvezno na volitve. Torej, če je bila udeležba 50%, je 20% od teh 50%.
zelo se motiš.
jaz navijam za SDS in NSI, na volitve pa že 18 let ne hodim, ker ne maram, da bi bilo kdo pomislil, da sem volil katero od levih strank.
hhm,
vem, vem, da navijaš za njih, čeprav so po roru spuščali metke na tvojega očeta …
Pa bojiš se jih tudi, čeprav lažeš, da se jih ne.
spet si vse pobrkal.
tebi se je pa res pamet skisala, če si jo sploh kdaj imel …
haha104, 14.04.2022 ob 08:02
Ivana851, 13.04.2022 ob 18:37
Volila bom sds – imas kaj proti? Vi pa ob petkih na kolo. Ravno danes sem prejela visjo neto placo 20 eur, ker je Vlada JJ znizala davek na placo. A se kaj nastejem? Bone, dodatke najranjivejsim, pomoc upokojencem z nizko pokojnino, ne vem zakaj tako kritizirate vlado ki odhaja ker je za nas naredila vec kot prejsnji dve skupaj nista za nas popolnoma nic novega naredili
Mislim, da nihce nima proti. Ampak ja, povprecen volilec SDS nima ocitno dovolj kapacitet v glavi, da bi razumel, da 100 negativnih stvari se ne zbrise, ce ti za 20 NETO dvigne mesecna placa. Klasicno SDS svoje volilce takole nategne – > na tukaj korencek, hkrati te pa guzimo na polno. Ampak hej, sej sem dobila 20 NETO visjo placo.
Pomoč upokojencem? Rabijo pomoč? Zakaj? Moja soseda npr., šla v penzijo pred cca. 10 leti, ko so bile penzije najnižje. Za 40 let delovne dobe ima 600 eur penzije. Se ne vpraša zakaj. Tisti ki so šli prej ali kasneje imajo višje. Ampak je pa vesela ker je dobila “pomoč” od Janša. Ne vem ali mi je to smešno ali žalostno.
Urinovski, 19.04.2022 ob 08:31
Pomoč upokojencem? Rabijo pomoč? Zakaj? Moja soseda npr., šla v penzijo pred cca. 10 leti, ko so bile penzije najnižje. Za 40 let delovne dobe ima 600 eur penzije. Se ne vpraša zakaj. Tisti ki so šli prej ali kasneje imajo višje. Ampak je pa vesela ker je dobila “pomoč” od Janša. Ne vem ali mi je to smešno ali žalostno.
Kaj si pa ti hotel povedat?
Forum je zaprt za komentiranje.