Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?
Vademekum, 13.04.2022 ob 20:02
Živim tako globoko v Črni luknji v vzporednem vesolju, kamor realnost tega Sončnega sistema ne seže.
Seveda sem za bivakiranje plačan z dobro poslansko plačo in mi za vse vas dol visi.
A tako zelo te to boli, da se skušaš na ta način oživeti vame in mi ukradeš ime :)))
Ziher si z leve :)))
Enaki pašejo skupaj, 13.04.2022 ob 16:45
Kokoši ???????, 13.04.2022 ob 15:43
Jaz bom volil SDS.
Vemo, si že milijonkrat povedal. Z zgrešenimi argumenti.
Argumenti niso bili zgrešeni psihopatka.
Tvoj argument, da bom s tem, ko hočem zajenati druge zajebal tudi samega sebe je zgrešen.
Kar kaže, da si egoist, ki vedno gleda le na lastne koristi. In da si vedno pripravljena celo lastno čast in ponos žrtvovati za svoje koristi. Če imaš sploh čast in ponos.
SDS, zelo nerad ampak po gledanju vseh soočenj, mi gredo ostali na bruhanje. Sem bil zelo za Svoboda.na vendar bolj kot ga poslušam bolj se mi odmika, mi dol visi za njegovo plačo in njegove nagrade podjetje je vodil dobro in si je zaslužil. Teli vladni bonbončki kot je dohodnina me ne prepričajo, saj je bil že čas, ker o temu se govori 10 let, boni so bili direktiva EU, ostalo je bolj tako tako. Ja kratek čas smo bili zaprti v občine OJOJ….kitajce so varili v stavbe. In kdo je dal rep med noge kot je prišel kovid? Leva opcija. Kdo je hotel referendum proti davčni reformi? Leva opcija. Ja res se je vlada lotila kovida zelo nestrokovno in zbegano ampak vsak med nami bi se, saj je nekaj novega. Je pa res, da bi se moral znebiti škodljivega kadra ala Hojs, Mahnič, Grims in še kakšen bi se našel.
Najboljša-uravnotežena koalicija Janša-Golob….kar mogoče ni daleč od resnice, saj ga je JJ kar nekaj časa gledal na čelu Gen-I…mislim da so šle mimo 4 vlade SDS-sa.
Zakaj bi kdo volil SDS?
Odgovor je preprost. Ker vas Janša kuri s povojnimi poboji in vam, potomcem domobrancev daje odvezo za kolaboriranje vaših prednikov s sovragom. Janša se hrani s trpljenjem zahojencev. Z njimi manipulira, jih ščuva, jim daje upanje, da bodo grehi njihovih prednikov nekoč oproščeni. To je vse, na čemer gradi kariero Janša.
V današnjih časih vojna in kolaboranti mladih ne zanimajo. Hočejo živet. Hočejo demokracijo. Hočejo biti tisto, kar so. Hočejo živeti v državi, ki ni v samem vrhu odkrite korupcije in avtokratizma, to je vse kar njih zanima. Prihodnost.
snaono, 13.04.2022 ob 20:55
Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?
Iskreno. Janša je izpeljal predsedovanje EU istočasno Covid-19, istočasno proteste ob petkih in sredah, poleg vsakodnevnih tekočih opravil predsednika vlade.
Predsedovanje so izpeljali uradniki, ne pa Janša.
Janša nas je med predsedovanjem predvsem sramotil.
Covid-19 krizo pa katastrofalno vodil, samo napolnil žepe svoji mafiji.
SDS bom volil zato, ker je najbolj napadena stranka. To pove vse, da ste sovražni,nestrpni, agresivni, skratka nekaj najslabšega kar lahko obstaja. Z napadanjem dokazujete,da ste v resnici sami najslabši. S takimi,ki ustvarjajo tovrstno propagando se ne ujamem, nočem biti del takih pristranskosti. Napadalnost je znak šibkosti,nemočnosti in panike.
Ivana851, 13.04.2022 ob 18:37
Volila bom sds – imas kaj proti? Vi pa ob petkih na kolo. Ravno danes sem prejela visjo neto placo 20 eur, ker je Vlada JJ znizala davek na placo. A se kaj nastejem? Bone, dodatke najranjivejsim, pomoc upokojencem z nizko pokojnino, ne vem zakaj tako kritizirate vlado ki odhaja ker je za nas naredila vec kot prejsnji dve skupaj nista za nas popolnoma nic novega naredili
Mislim, da nihce nima proti. Ampak ja, povprecen volilec SDS nima ocitno dovolj kapacitet v glavi, da bi razumel, da 100 negativnih stvari se ne zbrise, ce ti za 20 NETO dvigne mesecna placa. Klasicno SDS svoje volilce takole nategne – > na tukaj korencek, hkrati te pa guzimo na polno. Ampak hej, sej sem dobila 20 NETO visjo placo.
haha104, 14.04.2022 ob 08:02
Mislim, da nihce nima proti. Ampak ja, povprecen volilec SDS nima ocitno dovolj kapacitet v glavi, da bi razumel, da 100 negativnih stvari se ne zbrise, ce ti za 20 NETO dvigne mesecna placa. Klasicno SDS svoje volilce takole nategne – > na tukaj korencek, hkrati te pa guzimo na polno. Ampak hej, sej sem dobila 20 NETO visjo placo.
Na žalost, tudi drugi niso nič boljši, malo bonbončkov samo svojim določenim skupinam, v določenem času, oziroma pred volitvami. Sve je to isto sranje, drugo pakovanje.Enostavno nimaš izbora.
Kokoši ???????, 13.04.2022 ob 20:50
Argumenti niso bili zgrešeni psihopatka.
Tvoj argument, da bom s tem, ko hočem zajenati druge zajebal tudi samega sebe je zgrešen.
Kar kaže, da si egoist, ki vedno gleda le na lastne koristi. In da si vedno pripravljena celo lastno čast in ponos žrtvovati za svoje koristi. Če imaš sploh čast in ponos.
Egoisti gledajo na svoje koristi, ne na splošno dobro.
Jaz nisem dobila nič ne od prejšnje in ne od zdajšnje vlade, tako da koristi nimam nobene, tudi vavčerjev iz principa nisem koristila.
Ampak glede na to, kar SDS izvaja, mojega glasu ne oni in ne njegovi podrepniki nikoli ne bodo dobili.
Anonimno 5216, 14.04.2022 ob 00:28
Predsedovanje so izpeljali uradniki, ne pa Janša.
Janša nas je med predsedovanjem predvsem sramotil.
Covid-19 krizo pa katastrofalno vodil, samo napolnil žepe svoji mafiji.
Predsedovanje traja pol leta in gre po enakem vrstnem redu, tako da komur se ljubi, lahko izračuna tudi že naš naslednji mandat.
Nobena SDS ali JJ zasluga ni za to, da je predsedovala Slovenija.
kot da ne vedo, 14.04.2022 ob 08:47
Predsedovanje traja pol leta in gre po enakem vrstnem redu, tako da komur se ljubi, lahko izračuna tudi že naš naslednji mandat.
Nobena SDS ali JJ zasluga ni za to, da je predsedovala Slovenija.
A zato levi odstopijo malo pred tem, ker vedo,da bo treba izpeljati predsedovanje. 2X smo prišli na vrsto in obakrat je levica odstopila.
Krokro, 13.04.2022 ob 17:29
Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:15
Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?
Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.
Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?
Ma kakšne pol Slovenije, to je 20% od tistih ki bojo volili. Ne vem koliko je bila prejšnjič udeležba, ampak sem ziher da tisti ki volijo sds grejo obvezno na volitve. Torej, če je bila udeležba 50%, je 20% od teh 50%.
zelo se motiš.
jaz navijam za SDS in NSI, na volitve pa že 18 let ne hodim, ker ne maram, da bi bilo kdo pomislil, da sem volil katero od levih strank.
hhm, 14.04.2022 ob 11:21
zelo se motiš.
jaz navijam za SDS in NSI, na volitve pa že 18 let ne hodim, ker ne maram, da bi bilo kdo pomislil, da sem volil katero od levih strank.
hhm,
vem, vem, da navijaš za njih, čeprav so po roru spuščali metke na tvojega očeta …
Pa bojiš se jih tudi, čeprav lažeš, da se jih ne.
Normalnemu človeku, ki ni včlanjen v nobeno stranko, ni jasno, zakaj bi kdo volil SDS. No, dejstvo je, da imajo oni kar precej članstva in večina propagande je usmerjene v to, da se člani udeležijo volitev. Cel projekt Nove24 je namenjen samo peglanju možganov že prepričanih.
Se je pa zadnja leta okoli članstva v SDS pojavil podoben pojav kot smo mu bili priča v komunizmu in pozneje ob dolgi vladavini LDS – ljudje se včlanjujejo v stranko zaradi koristi, ker vedo, da bodo tako lahko prišli do služb, napredovanj itd.
Forum je zaprt za komentiranje.