Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?

Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?

Za Slovenijo gre, zato greva midva z naslovnice za 4 leta na golf igrišče, Slovenci pa medtem gradite Slovenijo, da bova prišla nazaj v urejeno Deželo. Pa dobro medtem skrbite za golfišče v Lipici. Redno zalivanje, košnja travice po predpisih in to. Z zalivanjem trave na golfiščih se bomo prebili med 15 najbolj razvitih držav na Balkanu.

Samo neumni moški boste SDS brezplačnih vrgli stran. Pametne ženske smo dobile 15 strani brezplačne inspiracije nove za parodije plus zastonj križanko.

Brezplačen namig za mlajše volilce SDS, ki osebe v križanki še niso nikoli videli ali zanjo slišali. Na sliki je dr. Jože Pučnik, ustanovitelj Socialdemokratske Stranke Slovenije. Če ne bi k nam na obisk prihajala visoka inflacija, bi poleti morda lahko odšli z letalom na Krf in bi pred odhodom spoznali, da se po njem imenuje letališče, s katerega ne letijo letala Adrie Airways.

Preberi njihov današnji pamflet, vse piše, zakaj.:) Pismo, da se resno sprašujem, ali to oni sami sebi verjamejo ali res mislijo, da smo vsi po vrsti zlate ribice?

Tukaj se iz nas samo norčujejo. Vsi moji simpatizerji, pojdimo v naš safespace, kjer bomo lahko v miru hvalili drug drugega.

Ne razumem zakaj nekatere volilke nasedajo Popajevski propagandi. V Sloveniji ni nobene inflacije in nobenih podražitev. Vse stvari so pod nadzorom in naša ekonomija v odličnem stanju. Težave sicer so, ampak težave so povsod. Še pri jemanju aspirina so možni stranski učinki. Ne verjemite raznim kokošim, ki lažejo, da mi ne maramo gejev, mi vas ljubimo. Ne verjemite replikam, da manipulirajo cena bencina. Cena na črpalkah je točno 0.50 EUR/liter, kar smo večkrat javno pojasnili, a nekatere zlonamerne replike, še vedno trdijo, da je v resnici 1.50.

Pa tudi, če je 1.50, je to krivda ekstremne levice, ki nas oddaljuje od Evrope in približuje Venezueli.

Odgovor na objavo uporabnika
hhm, 13.04.2022 ob 15:34

Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:15

Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?

Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.

Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?

20% bi bila pa res katastrofa za Slovenijo…

Če bo 20% boš zadovoljen. Kam boš potem hodil po sendvič?

Do leta 2030 bodo plače in pokojnine morda že visoko nad evropskim povprečjem, ker bo izpolnjen predpogoj, da bomo mi vmes izgubili volitve.

Ma kakšne pol Slovenije, to je 20% od tistih ki bojo volili. Ne vem koliko je bila prejšnjič udeležba, ampak sem ziher da tisti ki volijo sds grejo obvezno na volitve. Torej, če je bila udeležba 50%, je 20% od teh 50%.

Kdo ne voli SDS bo šel v PEKEL

jasno in glasno, 13.04.2022 ob 15:29

Seveda, odlično nam gre  kljub krizi, bi kdo normalen reskiral z neko drugo oblastjo, ali kot pravi preovor ne menjaj konja kateri zmaguje.

Zakaj pa so bili protesti vsak petek, prav vsak petek, odkar imamo spet Janšo na stolčku? Zakaj jamraš in se stalno pritožuješ nad vlado.

In ne, ne bo tako, kot je bilo, ampak, če on zmaga, bomo na koncu njegovega mandata v diktaturi in obubožani.

Soglašam z MEFISTO in volim TAKISTO

Kot pravi pregovor: konja, ki v boju z inflacijo očitno ne zmaguje, je potrebno zamenjati

Kot pravi pregovor, konja, v boju proti državljanom zmaguje, je potrebno na volitvah premagati in zamenjati

Pripravlja se gradnja NEK2. Še sreča, da jo bodo po našem sestopu z oblasti gradili kompetentni kadri.

Slovenija z 8.1% gospodarsko rastjo v letu 2021 presegla vse napovedi.

Inflacija s 25% rastjo v letu 2022 jib bo tudi.

SDS, 13.04.2022 ob 17:41

Pripravlja se gradnja NEK2. Še sreča, da jo bodo po našem sestopu z oblasti gradili kompetentni kadri.

Kako? A mislite sestopit?

Dosegli smo rekordno zaposlenost in rekordno nizko kupno moč večine zaposlenih v sevj zgodovini Slovenije in tudi nasploh.

Če ne bi v srditi butalski tekmi  SDS:Pamet zmagal mi, se na oblast sploh ne bi povzpeli.

Dober teden pred volitvami je pa malo pozno. Samo šleve zdaj zapuščajo naš SDSTitanik, ki počasi tone v Ocean irelevantnosti ob igranju orgel NSi

Božo, a ne bi ti nehal provocirat? Kaj pa če to ni ustavno? A prideš ta vikend v Postojno ali ne?

Čisto preprosta razlaga obstaja: Rdeči so nekaterim (podeželju) naredili tako veliko škode, da o tem, da bi volili karkoli z leve, niti ne pomislijo.

Ma pridem, samo ne vem, kako bo izpadlo. Saj veš, da je Bijelo Dugme pelo

Bitanga i princesa par, ej ne ide to!

Vsaj na eno tortico te lahko peljem, če mi bo od honorarja za trolanje kaj ostalo, ko bom plačal stanarino za nazaj.

Lej, jaz grem pakirat za vikend, potem moram pa še tiste vice napisat, ki si mi jih nakopala na glavo.

Volila bom sds – imas kaj proti? Vi pa ob petkih na kolo. Ravno danes sem prejela visjo neto placo 20 eur, ker je Vlada JJ znizala davek na placo. A se kaj nastejem? Bone, dodatke najranjivejsim, pomoc upokojencem z nizko pokojnino, ne vem zakaj tako kritizirate vlado ki odhaja ker je za nas naredila vec kot prejsnji dve skupaj nista za nas popolnoma nic novega naredili

S(d)S so zločinci in genocidniki. Na posnetku so izjave žrtev, ki so verjele fašisticni stoki. Tudi našo stoko bi morali obesiti zaradi genocida.

Tisuće okupljenih u Los Angelesu – poslušajte strašne priče žrtava Covid cjepiva

Ker so edini sposobni. Ker smo dobili policijo in nimamo več milice, ker ne more vsak priti v našo državo, ker bo gospa Bišič in njej podobne burko nosila v prostem času, tukaj pa spoštovala slovensko uredite, tako kot bi jih mi, če bi obiskali muslimanske države. Ker je oče moški in mama ženska. Ker smo zdravnikom dvignili plače zato, da jih sploh imamo. Ker bomo najprej poskrbeli za svoje ljudi in nato še za druge. Ker je so edini, ki so dvignili pokojnine. Ker so zaprli večino agencij, ki so bile sami sebi namen. Ker bodo debirokratizirali. Ker priseljenci morajo delati, tako kot mi. Pa še bi lahko naštevali

Živim tako globoko v Črni luknji v vzporednem vesolju, kamor realnost tega Sončnega sistema ne seže.

Seveda sem za bivakiranje plačan z dobro poslansko plačo in mi za vse vas dol visi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close